nedodjija 5 Napisano Jul 18, 2006 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pocatello USA Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne price koja mi se desila pocetkom leta. Drugar sa kojim radim se selio u Arizonu i rekao mi je da u dvoristu njegovog oca ima motorcikl. Pitao me je da li sam zainteresovan da ga kupim i da li bi znao kako da ga popravim. Naravno papira nije imao jer je motorcikli "dobio" od njegovog cimera. Pomislih nemam sta da izgubim pa reko ajd da vidim motor. Otisli smo u kucu njegovih roditelja i ispod cirade sedela je VF700 Honda Sabre 1984. Motor je imao oko 11000 milja, razbijenu instrument tablu, razbijen zmigavac, ulubljen rezervoar. Gume su bile skoro nove, motor dosta prljav, sediste je bilo u dobrom stanju. Ispisao sam broj sasije i motora i rekao mu da ako je sve uredu i ako motor nije ukraden da cu mu dati $200 za motor. On rece da bi 150 bilo dosta samo da ga izvucem iz kuce njegovih roditelja sto pre. Rekao je da mu dam pare kad mi on nabavi papire od njegovog cimera.Sutradan sam nazvao policiju i proverio da li je motor ukraden. Oni mi rekose da nije ukraden i da je poslednji put bio registrovan u Minesoti pre cetiri godine. Znaci motor je sedeo najmanje tri godine. Sutradan sam otisao i doneo motor kuci. Par nedelja su prosle i ja od tipa nisam cuo ni glasa, a kamoli da sam dobio papire. A ni on nije dobio lovu. Tako da sam otisao u policiju i oni su probali da kontaktuju prethodnog vlasnika. Medjutim kad im to nije poslo za rukom izdali su mi nove papire koji su me kostali sve skupa $52. Naravno ovo nije sve. Ja sam morao da ulozim nesto para u popravku koju sam sam uradio: Polovna Instrument tabla $50 zmigigavac $15 Farba $35 Akumulator $30 ukupno delovi $130 Ukupna cena motora $52 +$130 = $182 Evo i rada koji je bio ulozen: Karburatori ocisceni, Ugradjena baterija, Farbanje, Zamena instrument table i zmigavca, ciscenje motora. A evo i slika. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jul 18, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jebemti...motor je kao lutka!! Ovo je bas dobra kupovina :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bi dao i 400$ za takav motor. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Tamo u nedoðiji i deca lete, a motori se kupuju za džeparac... Bravo care! Baš lep bajk. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Motor stvarno dobro izgleda... kod nas bi dobio preko $1000 za njega! Jbg, kako kaze ona prica "...plivaj sine, daleko je Amerika jos..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Cudo je ta Amerika Prelepo izgleda, mada si ga mozda ipak preplatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bog te vido!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 18, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan E, probaj da ga kod nas registrujes tako !!! Ala bi ti trazili poslednjeg vlasnika !!! Osedeo bi a motor bi i dalje stajao u nekom cosku. A sve i da uspes morao bi na onu cifru od 52 dodati jos jednu nulu Inace svaka cast, bas si ga lepo doterao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Jul 18, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Aj nadji meni neku masinu za 100$ posto vidim da ti ide od ruke :twisted: Salim se Super si sredio motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jul 18, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem :shock: E svaka ti cast =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 18, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Slicna stvar se i meni desila. Neki ovde znaju za to. Mene zove prijatelj i kaze mi da je video neki motor koji se prodaje za $50. Odem i pogledam, pa kazem coveku da ako ga upali dobija lovu, ako ne neinteresuje me gomila gvozdja. Motor upali i ja ga kupim. Nedostajao je upravljac, cilindar kvacila i rucice. Sa prevodom, i kupovinom delova sve me izaslo ~$700 kanadskih (oko $550 americkih). Prodao sam ga za 3 dana od oglasavanja za $1400. Evo kakav je bio: Ovo je slika kada je bio skoro gotov. Zamenjene su mu navlake na upravljacu i ono specijalo, ali krivo slov S na rezervoaru. U pitanju je Suzuki GV700 Madura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem :shock: E svaka ti cast =D> Potpisujem i nikada ga ne bih prodao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ne mogu da verujem! Nazalost, ovde bi trebalo cudo da se slicna stvar desi... Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Setimo se kakav je ovde otpad od motora kostao gomilu para, dok nije pusten uvoz... Apsurd je da u ovako siromasnoj zemlji golf2 sa predjenih 500.000km star 20 godina kosta 2000 evra, nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 19, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Some people have all the fun... God damn capitalists :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...