drmilan_ 5476 Napisano Jul 11, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Od svih motorista danas, jedino ko mi se nije javio su dva vozaca GSA btw smestajem i uslugom smo prezadovoljni u peruccu, ubili 500km danas, sad neka vecera pa spavanje a za sutra cemo videti gde cemo i sta cemo Apartmani Jovanovic, Perućac, Serbia WWW.BOOKING.COM Set in Perućac, 7.5 mi from Bajina Bašta, Apartmani Jovanovic offers free bikes and free WiFi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 11, 2021 (promenjeno) Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo i tata da se prijavi i prati temu! Promenio Jul 11, 2021 član svetac typing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Jul 11, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Arakisdobio je tata prevozno sredstvo za kepijadu, nemojte da ga zaboravite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Drugog dana ustajanje u 07:00, rano jutarnja setnjica do vrela i kafa uz prelep pogled na Taru. Put nazad je bio isplaniran preko Valjeva. Onaj prvi deo malo strmiji, losijeg asfalta i puno serpentina ali pogled sa vrha je neprocenjiv. Kasnije put Valjevo Sabac za pozeleti. Dugacke brze krivine, ma milina. Nezaobilazni rucak u Platicevu. i malo bazena posle da se rashladimo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 12, 2021 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, drmilan_ said: @Arakisdobio je tata prevozno sredstvo za kepijadu, nemojte da ga zaboravite! tata nema pare za takve stvari,tata je proleter-baustelac! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jul 13, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Od svih motorista danas, jedino ko mi se nije javio su dva vozaca GSA btw smestajem i uslugom smo prezadovoljni u peruccu, ubili 500km danas, sad neka vecera pa spavanje a za sutra cemo videti gde cemo i sta cemo Apartmani Jovanovic, Perućac, Serbia WWW.BOOKING.COM Set in Perućac, 7.5 mi from Bajina Bašta, Apartmani Jovanovic offers free bikes and free WiFi. E tu sam bio i ja.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Jul 13, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Just now, dranik said: E tu sam bio i ja. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Ja ako se zadesim opet tu negde, nocicu kod njih sigurno... uredno cisto, udobno, PRELEPO, sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...