sasa ns 1 3067 Napisano Jun 30, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan TEŠKA NEZGODA KOD ŠERATONA: Motociklista teško povređen, dečak preveze NSUZIVO.RS Danas oko 19 časova i 45 minuta došlo je do teške nezgode kod Hotela Šeraton na uglu Bulevara Evrope i Futoškog puta. U nezgodi su... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18891 Napisano Jun 30, 2021 Integrisan, 5663 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se ljudi SU PRSLI na ovim vrucinama i razumem ih skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 30, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prošao brzo posle nesreće.Tolko je bilo rasutih delova po velikoj raskrsnici da sam morao da idem polako i pazim da ne naletim na nešto.Video sam da je neka starija mašina ,zadnja guma uža i crvene boje.Nemam predstavu šta se desilo ali izgleda da je auto isekao ili motor ili bicikl pa je onda bio trostruki karambol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6044 Napisano Jun 30, 2021 Drug član, 2785 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auto i motor su imali kontakt, a motor je otklizao na biciklisticku stazu i udario decaka. To sam procitao na komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 161 Napisano Jul 1, 2021 Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan On 6/30/2021 at 2:07 PM, Motorcyclist said: Cuvajte se ljudi SU PRSLI na ovim vrucinama i razumem ih skroz. Ne znam šta tu ima da se razume i od kad je vrućina opravdanje za bilo šta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18891 Napisano Jul 1, 2021 Integrisan, 5663 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, stryker_026 said: Ne znam šta tu ima da se razume i od kad je vrućina opravdanje za bilo šta Ne znam, ja vidim da se ljudi sibaju i po benzinskim pumpama zbog vrucine... valjda imaju lose klime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6044 Napisano Jul 1, 2021 Drug član, 2785 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Visoke vrucine unose nervozu, odnose fokus coveku. Svima nama, nekom vise, nekom manje. A pri tom organizam odnosi mnogo energije na hladjenje, dehidracija kucka na vrata. Nemojte se zavaravati, visoke vrucine zaista uticu na voznju, hteo to neko da prizna ili ne. Vozaci prave iracionalne poteze i apsurdne greske svakako, ali po vrucincinama je to mnogo ucestalije, samo obratite paznju i primeticete. Primer: Zedan, ne poznaje selo, voza i zvera sa jedne na drugu stranu da ugleda prodavnicu. Dok je video, smota. Ne zato sto je samo bahat nego zato sto telo stavlja fokus uma na vodu. Raspisah se, izvinjavam se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 1, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan do pre 15 godina 100% zastava i 95 % stranaca nije imalo klimu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5769 Napisano Jul 1, 2021 Drug član, 2539 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali nekad ni vrucine nisu bile kao ovo danas. Bila su i godisnja doba normalna, a sad se sve poremetilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 117 Napisano Jul 1, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo tako ni vozaci nisu isti pre i danas.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6044 Napisano Jul 1, 2021 Drug član, 2785 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, sasa ns 1 je napisao: do pre 15 godina 100% zastava i 95 % stranaca nije imalo klimu. Sto ne znaci da nisu imali iste probleme kao i danas, samo se nije moglo procitati na netu sve sto se desilo, cim se desilo. A i vozila je bilo mnogo manje, samim tim su i sanse da dodje do kontakta bile manje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1187 Napisano Jul 2, 2021 Zainteresovan, 794 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, stryker_026 je napisao: Ne znam šta tu ima da se razume i od kad je vrućina opravdanje za bilo šta Koliko godina imas? Shvatices kada predjes 50. Abarth_maniac je lepo objasnio. Visoke temperature uticu na krvni pritisak, pritisak utice na sposobnost rasudjivanja, reflekse... Naravno, nije 50god. nekakva granica, refleksi se gube postepeno i neprimetno. To probaj da razumes. Dekoncentrisanost usled dehidracije pogadja i mlade. Ali u pravu si da ne sme biti opravdanje,i nije, samo je objasnjenje i upozorenje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5769 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 2539 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, coveku je pozlilo u autu onaj dan kad je bio najtopliji, i napravio karambol u subotici na glavnoj raskrsnici. Pao semafor na dete, detetu se bore za zivot a matorom nista, inace ima 80 i kusur god. I na najtopliji dan on dolazi iz BT u SU, daj bre sedi kuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6044 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 2785 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je i on isao negde, tipa u posetu sinu u bolnicu a nema ko da ga vozi? Nemojte ljudi suditi ako ne znate... A ovamo pljujemo kad se motorom vozi pa neko "izleti" i nastane karambol, a motor isao 130 na regionalu. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5769 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 2539 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 84god, na 43 stepena bas mora negde ici. Znamo da su starijima refleksi losi svakako, plus vrucina itd. Poenta moje price je bila da toplota itekako moze da bude faktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4819 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 517 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, drmilan_ said: Ljudi, coveku je pozlilo u autu onaj dan kad je bio najtopliji, i napravio karambol u subotici na glavnoj raskrsnici. Pao semafor na dete, detetu se bore za zivot a matorom nista, inace ima 80 i kusur god. I na najtopliji dan on dolazi iz BT u SU, daj bre sedi kuci Jbs I taj semafor, udari ga puntic sa 30-40 kmh I on padne. Mogli bar 2 tipla da stave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...