Motorcyclist 22391 Napisano Januar 10 Integrisan, 7010 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bi Zokiju bio rodjus. Hvala jos jednom na divnim putopisima i avanturama. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22391 Napisano Nedelja u 10:34 Integrisan, 7010 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2021 at 3:39 PM, Yanco said: Ovaj snimak sam gledao nebrojano puta, i svima koji nisu iz moto sveta im pustao da odgledaju, da bi razumeli lepote putovanja motorom: Osećam se kao da je umro neko koga sam jako dobro poznavao... i kao što reče na kraju snimka: "Jednog dana ćemo svi imati kuću". Konačno je imaš... Živeo si ispunjen život, neka ti su ti široki putevi nebeski, Kawazoki... Upravo mi je izasao ovaj snimak 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1135 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Zainteresovan, 242 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Gledao sam video Promenio pre 11 sati član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...