Ivan Varadero 14 Napisano Jun 25, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Ub Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ne znam gde bi postavio pitanje ovakve vrste, pa evo ovako direktno. Kupio bih enduro ili touring motor ali iskljucivo do 35kw. Prednost bih dao Kawasaki-kle. Ako bi neko imao da proda tako nesto neka se javi na pp. Hitno je. Podrazumeva se da motor bude uredan sa papirima, i dobrog stanja. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 25, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno imam ali 44kw inace ista masina ko u klePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Varadero 14 Napisano Jun 25, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Ub Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, problem je sto brat za koga i trazim motor nema A kategoriju nego A2, tj samo do 650ccm i 35kw. Zbog toga mi treba do 35kw. Hvala veliko u svakom slucaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 25, 2021 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Može tu i više od 650ccm, samo da je do 35kWSent from my SM-A202F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Varadero 14 Napisano Jun 25, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Ub Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne znam, ali znam da je do 35kw. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Jun 25, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ili odnos mase i snage da ne bude veci od 0.2 ja prodao sad skoro transalpa reg je na A2, a vozim i Afriku isto na A2, malo procackajte oglase, ima vise modela na A2 registrovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Jun 25, 2021 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan KLE od 96 je 35kw. Do 96 je 37kw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Varadero 14 Napisano Jun 25, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Ub Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ transalp bi bio pun pogodak, trazimo po oglasima ali mnogo tesko, gotovo da ih nema pa reko ajde da probamo na forumu. Moramo se mi ipak detaljnije raspitati oko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Jun 25, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Ivan Varadero said: @drmilan_ transalp bi bio pun pogodak, trazimo po oglasima ali mnogo tesko, gotovo da ih nema pa reko ajde da probamo na forumu. Moramo se mi ipak detaljnije raspitati oko toga Ja prodao extra transalpa... da ste ranije posli u potragu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Varadero 14 Napisano Jun 25, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Ub Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, juce je tek prodao njegov motor, 125ccm, pa sad hoce nesto jace i vece. Sad cemo videti sta ce i kako ce, zbog kategorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano Jun 26, 2021 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan KleDrugi vlasnikKupljen u stbiji2007godOko 32000kmUrađen servis i mislim da su i pločice menjanje.Cena oko 3200-3300e, čini mi se, motor je od drugarovog brata, u Leskovcu..Ako ti je interesantno,poslaću ti broj Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Varadero 14 Napisano Jun 26, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Ub Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan @Krmcomoze moze broj, pa cu ga pozvati odmah. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano Jun 26, 2021 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao na PPPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Varadero 14 Napisano Jun 28, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Ub Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li je moguce da niko nema ovakav motor za prodaju, javljajte ako ima, hitno mi je, izvuci ce se parice na drugu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Jun 28, 2021 Svrati ponekad, 177 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj kolega s posla transalpa , tek ofarban i registrovan, znam da ga prodaje. Ako je snaga ona koja ti odgovara javljam njegov tel. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Varadero 14 Napisano Jun 28, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Ub Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, dogovoreno,. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...