tomerc 1240 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Opa, očigledno nisam jedini vampir-Deda Mraz ;D Jeste li spremni? Ja idem sa temperaturom 38c tako da neću da čujem nikakve izgovore ;D Zebo si me Ja imam samo 37.8 Ali mi je zato zacepljen nos! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,obucite se u sto vise slojeva i cuvajte se leda!Sto bi rekli rudari,srecno! Cekam da vidim predstavnike u jutarnjem programu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Decembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Evo pije se kafica i polako se "truntam" pa krećem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja sam spreman u 9h krecem lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan kad i gde su predstavnici jutros na tv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi neka vam je sa srećom!!! Uz vas smo svim srcem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro ekipo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo naših na rts1 upravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro!!! AL CEMO SE SMRZNUTI KO P...E !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aha evo bas sam ih odgledao sada Dobri su bili, ki pravi glumci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro!!! AL CEMO SE SMRZNUTI KO P...E !!! ;D Gledajte to sa vedrije strane.Bar se masine nece pregrejati ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14472 Napisano Decembar 27, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja zaspo :'( :'( :'( nadam se da akcija ide kako treba i da ce biti sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 27, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo utiske i slicice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se iskljucio iz kolone pre Stenke da bih dosao kuci da se presvucem i uzmem kola Da, jesam partibrejker i izdajnik sto nisam otisao i na Stenku motorom ;D ;D ;D Akcija je prosla u savrsenom redu! Kolona od ~120 Deda Smrzova na motorima je spektakularan dozivljaj.. Deca su bila odusevljena, a meni je bilo puno srce zbog toga sto sam mogao da ucinim da se neko ko nije imao srece - oseca srecno! Ponosan sam sto sam deo BJBa i sto sam ucestvao u ovoj akciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Cast je bila ucestvovati u akciji zao mi je sto nisam bio u mogucnosti da dodjem motorom ... ali eto ... sta da radim ... Bilo je mnogo dobro ... ocekujem slike Busman ... corsa iz '86 koja te je munjevito pratila do Sremcice to sam bio ja ;D Kapiram da uvek mozes da izgubis 120 motora ... ali veliki zuti autobus ne mozes ;D Veliki pozdrav drugari ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto je i ova akcija uspela. Svaka cast organizatorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Cast je bila ucestvovati u akciji zao mi je sto nisam bio u mogucnosti da dodjem motorom ... ali eto ... sta da radim ... Bilo je mnogo dobro ... ocekujem slike Busman ... corsa iz '86 koja te je munjevito pratila do Sremcice to sam bio ja ;D Kapiram da uvek mozes da izgubis 120 motora ... ali veliki zuti autobus ne mozes ;D Veliki pozdrav drugari ... Evo ti slike pa se sit nagledaj ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 865 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigo, ziv i zdrav i promrzlih prstiju Cast mi je sto sam makar malo doprineo necemu ovako plemenitom i sjajnom. Vidimo se na sledecoj akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem..nagurao nekih 100km do BG i nazad...utisci..ODLICNO!!! Prsti promrzli...nos crven vozio sam sa dignutim vizirom.. Upoznao dosta ljudi...s dosta sam i pricao,ali nisam znao "nick" Moj kinez je uspesno pratio kolonu,bio sam medju prvih 30-40 (dok nisu dali jaci gas i odleteli). Imam neke slike,al` nista posebno..bilo je tu profi fotografa pa od njih ocekujemo neke lepse slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem..nagurao nekih 100km do BG i nazad...utisci..ODLICNO!!! Prsti promrzli...nos crven vozio sam sa dignutim vizirom.. Upoznao dosta ljudi...s dosta sam i pricao,ali nisam znao "nick" Moj kinez je uspesno pratio kolonu,bio sam medju prvih 30-40 (dok nisu dali jaci gas i odleteli). Imam neke slike,al` nista posebno..bilo je tu profi fotografa pa od njih ocekujemo neke lepse slike evo i nas vratili se kuci(zemun) sve je bilo na nivou,akcija je uspesna potpuno,ja smrznut potpuno...lazem samo ruke ali sutra bi isao ponovo,hvala na divnom utisku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan i ja stigoh kuci pa evo malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, tesko je sta posebno reci o ovoj akciji, mislim da ovo niko ne moze reci da nije video, bas kao sto mi rece Vuja malopre.\ Iako su moguce neke sitne greske u brojanju, ali trebalo bi da je u akciji ucestvovalo 103 motora, nijedan incident koliko mi je poznato, prijem srdacan prema ocekivanjima, odusevljenje dece i odlican nastup sjajnog KUD-a. Isporucena donacija, uz malko zadrzavanja povratak nazad, opet bez incidenata, pasulj i druzenje na "Stenki" i lagano u tople domove....pa sutra u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, redom to izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a unutra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...