lancia88 83 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 27, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ,vidim da je i u Bg akcija prosla odlicno,svaka cast ucesnicima na masovnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Puno srce, neka toplina. Nema te zime koja je ovaj dogadjaj ni u najmanjoj meri mogla da rashladi. Bila mi je cast. Hvala organizatorima, hvala drugarima velikoga srca. Hvala donatorima, a decu da cesce vidjamo sa osmesima na licima......... . Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hot.jugoslavija u 9,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 27, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan I još jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 27, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan I još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ispred skupstine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci, preko 100 motora jedan minoran-pad prioklizavanje u rano jutro, i jedan minoran kvar na prednjoj kocnici. Sve ostalo je bilo extra. Da je bilo hladno bilo je , ali sta je to za nas. Meni je samo bilo hladno na prste na rukama, valjda imam slabu cirkulaciju. Organizacija i medijsko pokrivanje odlicno. Odziv clanova izuzetan s obzirom na hladno vreme i poteskoce da se dodje do suvih glavnih ulica zbog snega i leda. Sto se tiche vremena, bolje sto je bila suvomrazica sa -4 , nego O sa susnezicom. Lepo druzenje na "Stenki". Da li su palili masne krpe da isteraju Kineze ? Sve u svemu izuzetan dan, hvala svima koji su bili i uvelicali ovu akciju, Evo par slicica, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde slike da prebacimo u temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28594.0 kako bi clanovi bjb koji nisu pratii temu i koji su se tek registrovali mogli videti slike i utiske o današnjoj akciji. Nemojte da mislite da volim da filozofiram nego ova tema ima preko 50 strana ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast momcine!!! Nadam se da cemo i mi super proci sutra! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST,SVE CASTITKE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 27, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast momcine!!! Nadam se da cemo i mi super proci sutra! pozdrav! 'Ajmo Lale, biće sutra toplije, ali oko srca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ovakvu sliku smo imali priliku da napravimou centru grada pred samu akciju,na slici mladja i ja, pravo vozilo za guzvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 27, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci i devojke . Zaista sam ponosan na izvedenu akciju ali ipak ostaje seta sto nisam bio u mogucnosti da budem sa vama . Jako sam sretan sto u ovako teskim vemenima pokazujemo ko smo i sta smo . Pozdrav svima . PS . Moze li neka akcija za kinesku Novu godinu koja je krajem januara pa da pokusam da budem tamo ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 27, 2008 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svim bajkerima, bilo mi je cast voziti se u onolikoj koloni. Jako mi je drago sto smo usrecili onoliki broj dece, ovacije su bile fantasticne kada smo ulazili u salu. Jako lepo iskustvo, a pasulj na Stenki - vrh!!!! ;D ;D Do sledece prilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci i devojke . Zaista sam ponosan na izvedenu akciju ali ipak ostaje seta sto nisam bio u mogucnosti da budem sa vama . Jako sam sretan sto u ovako teskim vemenima pokazujemo ko smo i sta smo . Pozdrav svima . PS . Moze li neka akcija za kinesku Novu godinu koja je krajem januara pa da pokusam da budem tamo ;D. a postoji i Srpska ) a i na badnji dan se jasu konji... Svaka cast Pablu i ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svim bajkerima, bilo mi je cast voziti se u onolikoj koloni. Jako mi je drago sto smo usrecili onoliki broj dece, ovacije su bile fantasticne kada smo ulazili u salu. Jako lepo iskustvo, a pasulj na Stenki - vrh!!!! ;D ;D Do sledece prilike... Slazem se...stvarno puno motora,organizacija odlicna,ponasanje ucesnika odlicno...reakcije ljudi i vise nego odlicne,nema ko se nije nasmesio,svaki drugi je vadio telefon ili dig.aparat da nas slika,majke su izvodile decu napolju da nam masu...reakcije vozaca automobila koji su nam dolazili u susret odlicna...svi se smese,ablenduju,staju da nas slikaju... PS Okacio sam neke slike u onoj temi za utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravite da posle akcije BJB Deda mrazevi i restorana "Stenka" ima i još jedana akcija, vidi temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28347.0 Bravo za danas, nešto malo sam videla na TV u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svima koji su doprineli ovom spektaklu preko 100 motora, vise od 150 motorista sa sve preslatkim Irvasima i Baba Mrazicama, pa KUD Dimitrije Tucovic......gomila ljudi dobre volje koja nas je opremila paketicima, napitcima.....nesebicna zelja velikih entuzijasta rezultirala je najboljim mogucim uspehom sa nekoliko stotina neskrivenih decijih osmeha koji su ucinili da imamo milion i jedan razlog da medjusobno budemo ponosni jedni na druge i da uzivamo iz sve snage Presrecan sam sto sam danas plakao od srece u drustvu ljudi velikog srca Asocijacije Motociklista Srbije :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista mi je zao sto nisam ucestvovao ali mnostvo stvari se nacrtalo kad nije trebalo :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to neko ustao iz mrtvih. pozdrav komšo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast, Nadam se da će i nas piti toliko sutra u Novom Sadu. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cast je bila danas biti bajker i dao BJB ekipe, zaista, ucinjeno je divno delo, ponosan sam i puno mi je srce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...