Skols 25 Napisano Decembar 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nam sneg nece pokvariti uzitak Ma ja cu doci skuterom makar umro (ako bas bas bude mecava docu kolima valjda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=41666 Moto Deda Mrazovi ove godine dele poklone po celoj Srbiji 25.12.2008. - 00:13 Očekuje se da kolona Deda Mrazova ima više od 100 motora... Paketiće će dobiti deca iz Beograda, Novog Sada, Niša (26.12), Zrenjanina (27.12) i Temerina (24.12). TOČAK - Podela novogodišnjih paketića predškolskoj deci, kao i humanitarne pomoći deci s posebnim potrebama u specijalizovanim ustanovama, održaće se i ove godine u organizaciji Asocijacije motociklista Srbije (AMS). Paketiće će dobiti deca iz Beograda, Novog Sada, Niša (26.12), Zrenjanina (27.12) i Temerina (24.12). Motociklisti će biti obučeni u odela Deda Mraza i na svojim „gvozdenim irvasima”, okićeni balonima i svečanoj povorci, provozaće se kroz gradove. AMS je obezbedila značajna sredstva za pomoć ustanovama za decu s posebnim potrebama, uz pomoć svojih članova i donatora. BEOGRAD, 27.12.2008. 10.00 - 11.00 Okupljanje na platou ispred Skupštine grada, dekorisanje motocikala i podela slatkiša deci 11.00 Formiranje kolone od preko 100 motora i polazak u Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici 12.00 - 13.15 Druženje sa štićenicima Doma u Sremčici i podela paketa, kulturno-umetnički program i predaja humanitarne pomoći domu 13.30 Odlazak kolone moto Deda Mrazeva iz Sremčice i kraj same akcije NOVI SAD, 28.12.2008. 9.00 Sastanak svih učesnika na Bulevaru Oslobođenja kod Merkatora 9.15 Polazak za Kamenicu 10.00 Zajednički dolazak u Dečje selo, druženje sa klincima, podela paketića, press-konferencija 11.45 Dolazak u dečju bolnicu 12.15 Dolazak na Novo naselje i podela paketića i druženje sa decom iz doma Veternik 13.00 Dolazak na Trg Svetozara Miletića i podela balona i slatkiša deci, čime se akcija završava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Decembar 25, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nam sneg nece pokvariti uzitak Ma ja cu doci skuterom makar umro (ako bas bas bude mecava docu kolima valjda) Ako bude mecava pomericemo akciju za 7 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U plusu je, neće moći da se održi. http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude mecava pomericemo akciju za 7 dana. A ne,ne...ne morate zbog mene ;D ;D ;D Pablo,ne off-uj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za arhivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan sneg je stao jupiiiiiiiiiiiiiiii :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5997 Napisano Decembar 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Utek'o sam sa posla, pa dok je još "lepo vreme" idem na napunim benzola, dopumpam gume i da prošetam novu mašinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Za arhivu jel to nesto o Cvetkovicu?? ;D nego, ja nigde ne procitah da je to BJB akcija!!! kakav sad AMS?? ??? a pise i da je akcija u BGu 26.12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan BJB je prerastao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan BJB je prerastao cool, a ja prekjuce kupiJo BJB majIcu i nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se kupuju nalepnice ? U Viru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze jedno pitanje ... Kasno sam obavestio jednog drugara o ovoj akciji .. a hoce da ide sa nama pa da li je izvodljivo da sada da pare i da dobije odelo ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Gde se kupuju nalepnice ? U Viru ? aha, u Viru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Decembar 25, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze jedno pitanje ... Kasno sam obavestio jednog drugara o ovoj akciji .. a hoce da ide sa nama pa da li je izvodljivo da sada da pare i da dobije odelo ? ??? Nestalo je odela trenutno, tako da cemo ih kupiti jos do kraja dana... Sutra bi trebalo da moze da to preuzme od Igora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Decembar 25, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Gde se kupuju nalepnice ? U Viru ? aha, u Viru hocu i ja nalepnice, ali ne mogu da stignem, radim do 5,6,7 ...moze neki help!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 25, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije zvanican naziv AMS BJ Bikers? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan hocu i ja nalepnice, ali ne mogu da stignem, radim do 5,6,7 ...moze neki help!? Takodje pitam za help,jel ima sanse da se ponesu na akciju,pa da razmenimo na "Stenki" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam sada obavesten da mi je konacno legla uplata drzave pa bi pitanje bilo da li moze jos uvek da se uplati u Vir-u ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dobih telefonski odgovor na moje gore postavljeno pitanje. Drzava je zakasnila samo 5 meseci pa i ja sa uplatom 5 dana. Zao mi je , ali lakse mi je kada vidim da se toliko ljudi odazvalo akciji. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 25, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo dobih telefonski odgovor na moje gore postavljeno pitanje. Drzava je zakasnila samo 5 meseci pa i ja sa uplatom 5 dana. Zao mi je , ali lakse mi je kada vidim da se toliko ljudi odazvalo akciji. pozdrav Ne vidim nikakav problem da dodjes bez obzira na uplatu. Nemoj sad vamo tamo, nabavljaj odelo i u subutu u pola 10 da te vidim na zbornom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan odelce imas i merkuru ja kupio velicina je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 25, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Ja sam kod bazena u 9.15. Super je predlog da preko Banovog Brda prodefiluju Deka Mrazevi. Vidimo se tamo. Idem da upalim motor, da me ne izneveri u subotu. JEDVA CEKAM ;D ;D ;D + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Izgledace neozbiljno sa moje strane ali stvarno nisam sa vremenom najbolji tako da nisam otisao po odelo. Jel postoji neka sansa da mi neko od odgovornih ponese odelo u subotu? Ako kvarim neke planove ja mogu i bez odela da glumim deda mrazovog sofera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo probao moje odijelo... Valjda ispunjavam standarde za DM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...