BorisHardi 0 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje, Ja Hardi Boris iz Subotice. Još od mlađih dana su u mom životu bili motori ( uglavnom TOMOS i po koji oldtajmer, a od nedavno, prodavši scootet yamahu 125, postao sam ponosni vlasnik pegasa 650 iz 96. godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobar jednocilindrični Rotax motor, srećno!!! Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisHardi 0 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Vidim da je mašina slična bmw gs 650, samo ne znam zašto su italijani morali da zakomlikuju s još jednim ventilom ??? Inače, zadovoljan sam motorom, njegovim upravljanjem, snagom... Hteo sam nabaciti i koju fotku, ali su slike prevelike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10745 Napisano Jun 18, 2021 Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! Imaš raznih opcija za upload slika. Ja bukvalno slikam ekran i nju okačim. Dosta manji format od originala, a vidi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Vidim da je mašina slična bmw gs 650, samo ne znam zašto su italijani morali da zakomlikuju s još jednim ventilom ??? Inače, zadovoljan sam motorom, njegovim upravljanjem, snagom... Hteo sam nabaciti i koju fotku, ali su slike prevelikeMašina je ista 652, samo su zakomlikovali sa frajlaufom Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...