BRAAAAP 7 Napisano Jun 18, 2021 (promenjeno) U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dvotockasi. Pre nego sto postavim post, da napomenem, koristio sam search funkciju ali nisam imao srece. Naime, planiram krajem jula da se provozam preko BiH do Crne Gore, tacnije Herceg Novi, i nazad za Novi Sad, povratna ruta CG - Srbija. Plan je da za 2 dana stignem na primorje (a uspit naravno da uzivam u prirodi i putevima BiH.), zatim par dana brckati se u moru, i nazad za SRB. Da napomenem, nikad nisam bio u BiH (znam znam, sramota) i zato mi je potrebna preporuka kuda je najbolje ici, iliti najlespe voziti mog ljubimca na dva tocka. A u prilogu vam saljem sliku mog ljubimca i prelepog pejzaza Nemacke, Oberjoch Pass Promenio Jun 18, 2021 član BRAAAAP 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8066 Napisano Jun 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ima dosta tema baš u ovom podforumu koje, na ovaj ili onaj način, govore o ruti koja te zanima... Potraži još malo, pogledaj npr. na 5 i 6 strani sam video par tema o odlasku u CG preko Bosne iz NS i BG... Marko1995 je, recimo, otvorio temu kako da se vrati iz CG za Žabalj preko Bosne: Promenio Jun 18, 2021 član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, DraganNS said: Pozdrav! Ima dosta tema baš u ovom podforumu koje, na ovaj ili onaj način, govore o ruti koja te zanima... Potraži još malo, pogledaj npr. na 5 i 6 strani sam video par tema o odlasku u CG preko Bosne iz NS i BG... Marko1995 je, recimo, otvorio temu kako da se vrati iz CG za Žabalj preko Bosne: Hvala ti najlepse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8066 Napisano Jun 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu! Evo, ovo je ruta kojom sam prošao najmanje deset puta, u oba pravca: NS - Loznica - M. Zvornik - Vlasenica - Sokolac - Rogačica - Ustiprača - Goražde - Foča - Tjentište - Gacko - Bileća - Trebinje - H. Novi Dobar put (sem kroz NP Tjentište), brze krivine, lepi pejzaži, šume, reke.... Milina za vožnju! Promenio Jun 18, 2021 član DraganNS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti lepo. Njaverovatnje u rutu sto si napisao ubacicu i Sarajevo, ali putanja je idealna. Za nazad sam isplanirao Herceg Novi - Grahovo - Niksic - Savnik - Zabljak - Pljevlja - pa preko Zlatibora Bajina Basta - Loznica - Sabac - Irig i NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Jun 18, 2021 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad već ubacujes Sarajevo picis na Mostar. Naravno u Sarajevu nemoj svaki budzak napuniti cevapima, već ostavi mesta za jagnjetinu u Jablanici. Onda kad posetis Mostar i pojedes sladoled kod starog mosta, voziš preko Stolca za Trebinje. Tamo isto imaš dobre poslastice, a na izlasku prema HN dobar restoran sa odličnom govedjom corbom. I eto te lagano na moru... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pri ovoj vrućini ja bi u širokom krugu zaobišao i Sarajevo i Mostar. Posebno Mostar. U ovo doba velike su gužve, a proći kroz grad je horor. Jedanput sam tako zaglavio da sam izgubio živce i vozeći po trotoarima izašao iz Mostara. Predlažem ti NS-Bijeljina-Živinice-Vlasenica-Han Pijesak-Sokolac-Rogatica-Goražde-Foča- Brod (na Dini)-Hum/Šćepan polje-Plužine (kanjonom Pive)-Nikšić-HN. Nazad: HN-Kolašin-Pljevlja-Jabuka-Nova Varoš-Zlatibor-Divčibare-itd. Put je celom dužinom dobar, osim od Broda do Šćepan polja u dužini od ca. 10 km, ali vredi jer je kanjon Pive i HE Mratinje fantastično. Ako bi putovao malo duže, preporučio bi iz kanjona Pive popeti sa na Durmitor i proći južnim delom prstena. Sretan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 21, 2021 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se za Sarajevo i Mostar...u julu i avgustu čist mazohizam...kolone, gužve, vrućina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Jun 23, 2021 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo svima. Uzecu u obzir predlog za Sarajevo i Mostar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 24, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A ja bas moram poslom za Mostar pa za Sarajevo. Motorom. Firma pokriva troskove. Ima da istrpim sve guzve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smcCira 5 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Sachs Speedforce Prijavi odgovor kao problematičan On 21.6.2021. at 11:27, jovan.v je napisao: Pri ovoj vrućini ja bi u širokom krugu zaobišao i Sarajevo i Mostar. Posebno Mostar. U ovo doba velike su gužve, a proći kroz grad je horor. Jedanput sam tako zaglavio da sam izgubio živce i vozeći po trotoarima izašao iz Mostara. Predlažem ti NS-Bijeljina-Živinice-Vlasenica-Han Pijesak-Sokolac-Rogatica-Goražde-Foča- Brod (na Dini)-Hum/Šćepan polje-Plužine (kanjonom Pive)-Nikšić-HN. Nazad: HN-Kolašin-Pljevlja-Jabuka-Nova Varoš-Zlatibor-Divčibare-itd. Put je celom dužinom dobar, osim od Broda do Šćepan polja u dužini od ca. 10 km, ali vredi jer je kanjon Pive i HE Mratinje fantastično. Ako bi putovao malo duže, preporučio bi iz kanjona Pive popeti sa na Durmitor i proći južnim delom prstena. Sretan put Kakva je ova ruta za putovanje automobilom? Čuo sam da su ozbiljni radovi na potezu Jabuka-Pljevlja, pa bih da izbegnem taj deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vratio prekjuce tim putem, od granice Jabuka nekih 15 km je soder prasina radovi na putu ima 2 semafora koji se cekaju.Ali ako nije guzva moze da se podnese.Od Pljevalja sve ok normalno za voznju. Jedino sto sam bio sokiran brojem vozila koja idu za Crnu Goru kako ce to izgledati kad se budu vracali to stvarno ne mogu da predpostavim znam samo da ne bih voleo da budem u toj koloni pri povratku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...