Jump to content

Moto Zajednica

DNA replica...

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600 s ,Yamaha r6

Ovo je neshto novo na nashim prostorima,meni izgleda kao gilere DNA...Sve u svemu...

Motor je 80ccm,registrovan trajno na 50..Automatik,treba samo psp da bi se vozio...Troshi 2,5l,chetvorotaktni motor,ima super zvuk.

Mnogo lakshi za vozhnju od bilo kog skutera u toj klasi,i odlichan za nekog ko sa skutera hoce da predje na neki malo veci motor...

Preshao je 700km,znachi nov je,kupljen je smao pre 15 dana.U garanciji,delova za njega uvek ima...

Nov koshta 1700e + 50 e registracija ( Ko mi ne veruje,neka pogleda,prodaju se na zrenjaninkom putu ) ,a ja ovaj moj,neogreban i trajno registrovan,prodajem za 1450e,pa ako ima neko zainteresovan,neka se javi na 0645732041 Misha...

Razlog prodaje je taj shto je kraj sezone,a ispalishe me za neku garazu,pa nemam gde da ga drzim do proleca...

p.s. Motor treba videti uzivo,i provozati ga,za sada je svako bio odushevljen...

17014357_th.jpg  17014360_th.jpg  17014363_th.jpg  17014365_th.jpg  17014366_th.jpg  Upload Image with PicTiger

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

trazio si komentar i evo ti :D moj drug ima isti takav, exstra izgled samo je za mene dosta kratak inace ide dosta bolje od skutera, srecno sa prodajom ;)

• U prolazu, 11 postova
  • U prolazu, 11 postova

javljam se :) ako imash neku garazu na Vozdovcu,onda mozemo da se dogovorimo :)

Ajde ljudi,pa ne mogu zbog predjenih 1000 km da spustim cenu vishe od 400e :)    ...ili mogu...

Poslednja cena 1300e ...da potsetim,nov je,nije padano,odlichno stanje u garanciji josh 10 i po meseci...mene je sa registracijom izashao 1750e...

[move]1300 e [/move]

• U prolazu, 11 postova

ide hladno vreme,a meni stoji motor ispred ispred zgrade :(

Motor preshao samo 1200,tu stoji,sledece sezone ce mu biti sigurno veca cena od 1250e,a za toliko bih ga dao sada,,,

Znachi nova cena 1250e[/b samo da ne stoji smrznut ispred zgrade...

• U prolazu, 11 postova

jebga,motor je idealan za decu do 18-19 god ili za ribe...Mislim,u principu to je skuter,samo ga je mnogo lakshe voziti i mnogo lepshe izgleda nego svi drugi skuteri u toj klasi...

• U prolazu, 11 postova

Jebi ga,tvoj je verovatno dvotaktni motor,ovaj je cetvorotaktni,znachi ima extra zvuk,zgodan za odrzavanje i ne kvari se mnogo :) a i nije bash mali,ono,ima 100 kila :) (mislim tezi je od skutera,al je mali naspram "pravih" motora :P )

• U prolazu, 11 postova

Aktuelno...Dok ima snega i dok stoji garaziran,cena je 1200e,chim otopli i pochne sezone cena se penje na 1350,poshto mu je to realna cena...Pozurite,uvatite zimski popust  :P

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Tesko to nesto ide sa prodajom sinak kriza pa i u bescenje kad ga dajes narod para nema , ne spustaj vise mislice ljudi da mu fali nesto!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja