Danijell. 1 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je od juce poceo da guta svjecice i to ne na svaku 3 dana nego na svaki 20min samo se ugasi u voznji...skinem svjecicu izduvam ga dobro stavim drugu staru svecicu i ide citav dan,sutradan ista stvar...bio je kod majstora u Zvorniku Bana ako znate mozda stavio mi je drugu novu elektroniku moja je crkla platio sam 100km ili 50e.Ali poceo je da se gasi u voznji ali svjecica se ne zamasti sto je cudno bude suva ko barut...Ako neko zna sta je pomagajte. Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Jun 17, 2021 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je presao taj Kinasonic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12000k kilometara a prosli motor piaggio zip 2012 je bio preso 19000km i nije mu svjecica nikad menjana.Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2775 Napisano Jun 18, 2021 Ne silazi, 4876 postova Prijavi odgovor kao problematičan Електроника не одговара твом кинезу иако сува свечица је знак недостатка горива. Објасни мало детаљније дали постоји разлика у раду са старом и новом електроником.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne,ne primjecujem nikakvu razliku kod elektronika osim sto mi se desi sa svjecice to.Skuter je isti,isto se ponasa,istk vuce,isto pali....sve je isto samo svjecice me zezaju ako ima neko resenje za to,pa da resim a ovako....ne idee svaki 4 sata svjecica me zeza i stavljam drugu...Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2775 Napisano Jun 18, 2021 Ne silazi, 4876 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сликај електронику ако није проблем.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti radio Bane nešto oko agregata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije nista radio oko agregat,ja mislim da nije pitacu oca on je vozio motor kod njega...a posto mi je motor kinez ne znam gdje se nalazi elektronika,imam staru nju mogu slikati a nova ne znam gde se nalazi,pitao je moj otac Bana sta se desava sa motora od kako je stavljena nova elektronika Bane kaze karburator.A nije znam iz iskustva vuce ekstra i posle 40m pocinje da trokira i gasi se,motor je Sym yet 2007.Ako neko zna do cega je molim vas da mi pomognete da sto prije bude u funciji.Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se cdi nalazi ispod plastike gde ti stoje stopala, odšrafiš plastiku onu gde stoji akumulator, i tu bi trebao da je cdi. Uporedi sliku fabričkog sa neta i ovo što ti imaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate u mene kinezara teska ispod nogu dole ona plastika tu je rezervar,CDI je ja mislim,znas ono gdje suvozac drzi ruke iza e ispod te plastike pokusacu ja nesto to da vidim ako ne uspem videcemo ata cemo i kako cemo hvl tb ko bratu sto zelus da pomognesПослато са SM-J600FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...