acim 766 Napisano Octobar 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Shiver GT Iako zauzeta izradom modela RSV4, Aprilia je uspela da dovrši i GT verziju popularnog modela Shiver. Poluoklop, 95 konja, 750 kubika, radijalna kočnica sa prednjim diskovima 320mm, 43mm upside-down viljuška i opciono dvokanalni ABS (prednji i zadnji točak). http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/October/6-12/oct0708-new-aprilia-shiver-gt/ Shiver Dobio ABS kao opciju. Dorsoduro 750 Brojna unapređenja agregata, 90° V-Twin sa agresivnom mapom ubrizgavanja, ABS verzija na raspolaganju. Mana Od sada u ponudi i verzija sa ABS-om, ostalo nepromenjeno. Pegaso i Tuono Svi modeli, dakle Pegaso, Pegaso Factory, Tuono R i Tuono Factory dobili nove boje. RS125 Sada su dostupne tri kolor šeme i dve verzije motora, sa punom snagom i ograničen. Od sada sve kolor šeme koštaju isto, uključujući i Gabor Talmasci GP repliku. MXV i RXV V-twin agregati od 450 i 550 kubika, respektivno, dobili dve mape ubrizgavanja (mekan i tvrd teren), a motocikli olakšani po 2kg. http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/October/6-12/oct0708-aprilia-2009-ranges/?R=EPI-103400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 716 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe zle masinice, ko stvorene za zestoko jahanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan GT je prelep. Ekstremno mi se dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Shiver GT jako dobro izgleda, jedina Aprilija koja se meni licno dopada, stvarno odlicno izgleda, jos da mu se stavi oklop i bio bi prava perverzija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Shiver GT=Savrseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jednom recju: PRELEPO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Dorsoduro 750 prava makina za mene.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naruznise shiver sa ovom gt verzijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam od Shivera Gt vise oklopa... ovako, klasicni Shiver... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Sto je boja na GT, zaljubih se. Pravi Italijanski sminker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Octobar 8, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan gt je ruzan. Dosduro i obican shiver su perverzija. Sta je sa RSV? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 8, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam od Shivera Gt vise oklopa... ovako, klasicni Shiver... Meni je bas to pozitivno. Ne izgleda previse plasticno kao dosta motora u toj klasi, i pokazuje ono sto drugi sakrivaju. Boja sasvim odgovara. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Octobar 8, 2008 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan RSV4 mi se ne svidja mnogo. Ima ogroman lonac i minimalnu guzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Octobar 8, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Meni Shiver izgleda kao da se parkirao izmedju dva autobusa, nista ovde nije lepo, kratak rep, rezervoar ocajan a masina samo sto je nova inace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Octobar 8, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rsv4aprilia.com/ pa pogledajte slike. Meni do jaja izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj SXV 550 , jedini u Srbiji...izgleda brutalno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan O RSV4 je već bilo reči, tako da nisam pisao o tom motoru ovde. Ko je preskočio, evo teme: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23715.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 11, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mana 850 GT Nepromenjen agregat, znači 893 kubika, V-Twin sa 76 konja, i dalje automatski CVT menjač sa 7 elektronski definisanih brzina i promenom brzina bez kvačila. http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/aprilia/2009-aprilia-mana-850-gt-ar65134.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Strava dizajn! :o Shiver GT mi je extra, samo bi bilo mozda malo bolje da ima vise oklopa, ako ne zbog estetike (stvar ukusa) vec zbog bolje zastite od vetra. Naked Shiver mi je jos uvek broj 1! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Meni je obican Shiver neprikosnoven! GT mi se i ne svidja mnogo. Ako bih sada kupovao motor samo bi Shiver dosao u obzir i nista drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...