VladaSrbijaSP 0 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da uradim servis na mom motoru(Aprilia Tuareg 600) znaci filter,ulje,plocice(prednje,zadnje),lanac lancanici,zadnja guma...Zanima me gde ja to sve mogu da kupim?Guma moze i polovna,samo da je dobra.Ako znate gde da kupim ili mozda to vi imate na prodaju ponudite mi slobodno.E da umalo da zaboravim treba mi jos zup. kais i spaner i lamela i korpa(ili kako vec to ide) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da odes do Kg-a, imas moto kucu Lazarevic (Nesa). Imas u Servisima i prodavnicama adres i br. telefona. Moje preporuke za njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti obezbedim iz Italije. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...