zloca87 15 Napisano Octobar 7, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Qingqi SuperMoto 125, star 5 meseci, presao 5000 km, uradjen servis (zamena ulja,filtera i svecice), nova zadnja guma Metzeler Lasertec. Alarm,daljinsko paljenje... cena: 1100 eura 064/ 488-64-10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 8, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achillescg 2 Napisano Octobar 21, 2008 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj malo nizu cijenu mozda se i dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj druze,motor me pre 5 meseci izasao 2000 eura. Najniza cena je 1400 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1350,nov akumulator Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1100 eura HITNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 5, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce Kanteras..lepa i cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze. Malo mi hitno za lovu,jurim drugi motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan eeee a kad sam ti ja nudio 1100 E jesenas iskulirao si me... :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 7, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan e to ti ye problem u nas, kad nam neko ponudi cifru u startu prodaje mi se prenemazemo ,smatramo uvredljivom a posle sto muka sa prodajom dodjemo na isto mjbg ja prvog kupca sa lovom nikad ne odbijam!!! kakva su vremena svega ima smo kesha nema,,, srecno sa prodajom decak i znaj sve sto je danas dve banke sutra banku manje vredi !! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odbio sam iz prostog razloga sto nisam imao pare za doplatu za drugi motor,a sa ovom cenom gubim 900 eura za manje od godinu dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista licno,al nov novcijat sa garancijom,i motorom od 200 kubika kosta 1490E... :-\ :-\ :-\ :-\ a to koliko si izgubio.... :'( :'( ti je sastavni deo svake trgovine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nesto od bar 400 kubika,mozda bandit,mozda opet neki SM. Nista licno,al nov novcijat sa garancijom,i motorom od 200 kubika kosta 1490E... :-\ :-\ :-\ :-\ a to koliko si izgubio.... :'( :'( ti je sastavni deo svake trgovine... Nista licno,moj nov kosta 1680 eura,+registracija+metzeler gume+alarm = skoro 2000 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nesto od bar 400 kubika,mozda bandit,mozda opet neki SM. Nista licno,al nov novcijat sa garancijom,i motorom od 200 kubika kosta 1490E... :-\ :-\ :-\ :-\ a to koliko si izgubio.... :'( :'( ti je sastavni deo svake trgovine... Nista licno,moj nov kosta 1680 eura,+registracija+metzeler gume+alarm = skoro 2000 eura. Auuu batice al ga ti pretera... Nov kao tvoj je 1375E nemoj da se ljutis,al ko gubi(900E) ima prava da se ljuti i to sa debelim razlogom.. A i to sto si ti ulozio u njega ti je stvar amortizacije registracija,gume itd,to bas i nemozes da racunas... http://www.qingqi.co.rs/sr/qingqi_qm125gy-b.html Imam veoma losa iskustva sa polovnim kinezima,u smislu dalje prodaje i znam da to nije lak posao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan NOv kao moj je bio 1680 prosle godine. To sto je sad pala cena to je druga stvar. Ajde registraciju da ne racunam,ali gume mogu i treba da racunam jer su one njihove rodjene da izgines. Gledam moto berzu ovih dana,druze,ako meni tamo neki lik trazi 1100 eura za keeway matrix 50 kubika,koji toliko kosta nov,mislim da je moja cena vise nego korektna. Pomirio sam se sa gubitkom,idemo dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A gde je motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi Beograd-Paviljoni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje zamena za piaggio liberty 125 , 2000.god,registrovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavi neku sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep je. Koliko ti njega cenis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan pravo da ti kazem nisam ni razmisljao da ga prodajem ali sam se nesto ubacio da uzimam neki kros a nemam para pa rekoh ako ima nekih trampi moglo bi da dodje u obzir.ja inace i neznam kako ide taj tvoj motor,model,dali je lenj ili zadovoljavajuc za svoj izgled...fino izgleda,video sam ovde u nisu nove u radnji i zasvidjao mi se ali neznam koliki je "kinez". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi,ja licno mislim da je ovaj motor najmanje " kinez " od svih " kineza" . Dosta je kvalitetan,dobro ide. Uostalom,uvek mozes da probas. koliko sam pratio moto-berzu,takvi kao tvoj se krecu od 700-800 eura u top stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan pazi ti,ja sam na istom sajtu vidjao i za 1200 i 1300 eura.ja nudim glava za glavu. http://www.qingqi.co.rs/sr/qingqi_qm125gy-b.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...