Djole Rs 294 Napisano Jun 8, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Motor u izuzetnom stanju, kako mehanički tako i estetski. Servisi na vreme radjeni, sve je top. Ima DynoJet quickshifter, original Akrapovic, vizir, zlatne ručice, bočice, zadnji blatobran, ralica. Xenone i kratko i dugo svetlo, sedišta odradjena po želji. Nosač kofera Givi, poklopac sedišta. Posedujem sve fabričke delove koje dajem uz motor. Moguća prodaja motora i sa fabričkim delovima onda cenu korigujemo. Gume kao nove, lanac i lančanici odlični, kočnice jos dve sezone mogu da isteraju. Cena je ta, s obzirom na stanje motora i koji se krševi prodaju na oglasima. Motor je kod mene 4god i vreme je za nešto novije. Moguća zamena za z1000sx. Ništa drugo me ne zanima. Cena je 5000e. Slike su sa starim gumama, koga zanima mogu poslati novije slike na viber,whatsapp. 0600274678 Godište: 2009 Kilometraža: oko 48000km Registorvan do 07.07.2021. ako se ne proda registrovaću svakako . Promenio Jun 8, 2021 član Djole Rs 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Jun 8, 2021 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Djole svaka čast prelepo izgleda. Jel boja doterivna u fotošopu ili je baš ovakva uživo izgleda nestvarno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Jun 8, 2021 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Uživo je baš tako, samo je moralo proći kroz fotošop na korekciju boja kako bih dobio uživo izgled. Mada uživo još lepši, boja je kombinacija nekih boja i izbačene neke nijanse (mislim na boju motora). 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Jun 8, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je prelep! Svaka cast. Sretna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Jun 8, 2021 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Jun 24, 2021 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Moguća zamena za z1000sx uz moju doplatu naravno. Motor se uskoro registruje i radi veliki servis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...