FilipCacak 0 Napisano Jun 6, 2021 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav opet ljudi, pre par dana sam kupio Beverly 500 i pitam se moze li neko da mi da savete oko odrzavanja motora i slicno. Bas sam all new i nista ne znam. I zanima me kako i gde mogu da nabavim led poziciju i led glavnu sijalicu fara i ako u opste moze pozadi da se stavi kao neka led traka ili slicno. Vidjao sam kao i one farove napred sa ledom u krug skroz u farui bas dobro izgleda. Promenio Jun 6, 2021 član FilipCacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10744 Napisano Jun 6, 2021 Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilipCacak 0 Napisano Jun 6, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Blazo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Speedrunner02 56 Napisano Jun 6, 2021 U prolazu, 83 postova Lokacija: Opstina Kula Motocikl: Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, FilipCacak je napisao: Pozdrav opet ljudi, pre par dana sam kupio Beverly 500 i pitam se moze li neko da mi da savete oko odrzavanja motora i slicno. Bas sam all new i nista ne znam. I zanima me kako i gde mogu da nabavim led poziciju i led glavnu sijalicu fara i ako u opste moze pozadi da se stavi kao neka led traka ili slicno. Vidjao sam kao i one farove napred sa ledom u krug skroz u farui bas dobro izgleda. Oko pitanja za motore postavi u delu foruma za motore. Tamo slobodno pisi i pitaj ljude forumasi su bas aktivni i pomazu puno puno... Od kad sam se ja uclanio samo dobre utiske imam od foruma. Za motor samo mogu da ti kazem da si izabrao dobar motor. Polagao sam na njemu pre nedelju dana za A2. 2003 godiste. Prelep skuter, a jos bolji zvuk (ako imas fabricki izduv). Samo jedna moja preporuka da ne menjas izduv :D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilipCacak 0 Napisano Jun 7, 2021 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bato, mada postavio sam tamo pitanje pre 2 dana i jos uvek bez odgovora...ucim ga i zaista mi je lepo legao iako sam visok 192 Promenio Jun 7, 2021 član FilipCacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, komšija Filipe.Samo strpljivo, javiće se već neko sa iskustvom.Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilipCacak 0 Napisano Jun 7, 2021 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti tako kazes kone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...