Jezda 24 Napisano Jun 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Slavija, upravo. Momka je odvezao sanitet, bio je svestan i kretao se uz pomoć medicinskog osoblja. Promenio Jun 5, 2021 član Jezda Greška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10329 Napisano Jun 5, 2021 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 5. Jun, nije maj... Nemaš više informacija, stanje momka, tip motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Jun 5, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Svakodnevno prolazim tuda motorom i uvek mi je frka kad na tom mestu treba da se isključim ka gradu. U Beogradskoj je večito gužva, svi čekaju na uključenje i kao iz katapulta uleću u kružni tok. Maltene da nema dana da neko ne pokuša da me iseče, zato uvek gledam da se privalim nekom većem vozilu s leve strane, a koje ide u istom pravcu. Njih obično vide ili bar ne pokušavaju da ih iseku tako divljački kao motoriste. Slavija-beogradski rulet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! I kada se isključujem, obavezno migavac i sirena, za svaki skučaj. Pa ako vidim da on ne staje, onda stanem ja iako imam prednost. Mora tako, nažalost, jer smo slabija strana Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11321 Napisano Jun 5, 2021 Ne silazi, 2298 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jos ako se ispostavi da je plavi auto vozila zena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, cezarpa said: Jos ako se ispostavi da je plavi auto vozila zena? Jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...