drmilan_ 5474 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem od prodavca ili ako istom stoje i skupljaju prasinu i voljan je da "pokloni" ondak saljem poruke za koje god bolesno dete. Potrebni su mi i levi i desni. OKRUGLI. Ove sto mi je @perlxostavio sam stavio tamo gde im je i mesto. Na skuter 0658296050 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jun 8, 2021 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ih, prosli mongoliju sa Mladerom a tebi ne valjaju Retrovizor univerzalni preklopivi m10/125 crni Vicma MOTOBIKESHOP.RS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, perlx said: Ih, prosli mongoliju sa Mladerom a tebi ne valjaju Retrovizor univerzalni preklopivi m10/125 crni Vicma MOTOBIKESHOP.RS Sad mi saljes ovo kad vec cekam paket da stigne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Немој да примиш пакет, то је бар лако Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, drmilan_ je napisao: Sad mi saljes ovo kad vec cekam paket da stigne On to namerno, da ti zagorca zivot Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Zuba87 said: Немој да примиш пакет, то је бар лако Pa da te sanjam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan preuzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I montirao, progledao, ovo je retrovizor, a ne oni gejevski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...