N e g r o 307 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima u ponudi navedeno, neka se javi na pp ili na 065/8274381 Pozz Dusan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 6, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=15117.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sve membrane. Lock. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 7, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reci nam lepo kako si to uspeo da sredis membrane. I mene to ceka na Transalpu. :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Pazario od Zastave 101 nove membrane, one su kockaste i malo vece od ovih, ali kada se stave preko postojecih membrana i ucvrste, visak moze da se odsece jer ne utice na rad motora, tako da se fakticki dodavanjem membrana koje su zdrave postize efekat kao da se kupuju nove mambrane za motor. Poenta price je da su membrane za keca oko 200 dinara, dok su membrane za moj motor oko 40Eura preko ovog web shopa, odnosno preko 100E po komadu ako porucujem preko nekog od uvoznika koje sam vec kontaktirao. Ovo lepo pije vodu, motor ide potpuno normalno, samo je nepoznanica koliko ce da traju ove mambrane. Ali nek potraju i 5000km, apsolutno se isplati svaki put staviti ove membrane jer i u 40E po komadu, odnosno 160E moze da se 64 puta promene sve mambrane sa kecevim. Prost racun: ako predje samo 5000 (mada mora i vise) sa ovim membranama po zameni, puta 64 dodje mnogo km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...