Lukac 1412 Napisano Maj 31, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem GTS1000, uvezen iz Svajcarske, 1997god, registrovan na mom imenu do maja 2022,model sa 101ks, bez abs .Motor koji je bio ispred svog vremena, a i danas nije za podcenjivanje; direktno ubrizgavanje, automatski sauh, katalizator i naravno cuveni RADD sistem prednje viljuske.U svici bio jedan vlasnik, izuzetno ocuvan, sa dosta dodatne opreme- AGM sistem sa superbike volanom, sportski auspuh (oba sa homologacijom), visok touring vizir, gear position indikator, scotoiler, spusteno i presvuceno sediste, LI-jonski akumulator sa led diodama, nove gume, nov lanac i lancanici, uradjen veliki servis, ovde stavljena nova ogledala od FZS1000 radi bolje vidljivosti. Uz motor idu original auspuh, vetrobran, ogledala.Cena za forumase fiksna 2500e..0649760896 Po zelji mogu ugraditi givi nosace za sva tri kofera,stvar dogovora. 9760896 011 8484211[url=https://postimg.cc/LgYkR6h5][/url] Promenio Maj 31, 2021 član Lukac 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 6, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Napravljena ploca za top case i bocni drzaci za nosace kofera (kao GIVI), 2450e cena stavicu slike kako to izgleda. Ako se ne proda skorije, vozim do kraja sezone, da ne stoji dzabe. Promenio Jun 6, 2021 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 7, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jun 7, 2021 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jun 28, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Povratak iz Radovanjskog luga, testirano sa dvoje do 130-140km/h oko 5l, jako dobra zastita od vetra.2400e cena, uzeo sam drugi motor, moze i manje evara + iznos registracije mesecno do septembra ( u din). Promenio Jun 28, 2021 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Jul 12, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo ostali bez skutera, moze i zamena za SH300 ili x-city 250 uz dogovor ili neki od skutera sa velikim tockovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Octobar 22, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor je i dalje aktuelan, nazalost sa njim smo bili na dva skupa i par sitnih voznji letos i ukupno presli 1500km. Dosta ljudi me je pitalo u vezi odrzavanja motora, svi delovi (cak i ceo agregat) pasuju od FZR1000, sto se tice prednje viljuske, jako je prosta plus su stavljene nove Lucas plocice na prednji disk.Cena do koje mogu da idem je 2200e, bez ikakvih ulaganja za sledecu sezonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 22, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Lukac je napisao: Motor je i dalje aktuelan, nazalost sa njim smo bili na dva skupa i par sitnih voznji letos i ukupno presli 1500km. Dosta ljudi me je pitalo u vezi odrzavanja motora, svi delovi (cak i ceo agregat) pasuju od FZR1000, sto se tice prednje viljuske, jako je prosta plus su stavljene nove Lucas plocice na prednji disk.Cena do koje mogu da idem je 2200e, bez ikakvih ulaganja za sledecu sezonu. Pozdrav ponudio bi hondu ntv 650?revere 93 god, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Octobar 22, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na ponudi u zameni bih jedino uzeo skuter,SH300,X-city, passvord 250. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Octobar 23, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li vas interesuje bmw c1 200cc 2002god 8100km plus moja doplata. Promenio Octobar 23, 2021 član sloboleo Greska u tekstu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 13, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav moja ponuda stoji uz doplatu do 400 eur.honda ntv 650 92 god reg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Novembar 19, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 19, 2021 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Novembar 19, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Dve nove slicice sa novim sedistem i naravno novom cenom za forumase 2300e, i dalje vaze zamene za navedene skutere iskljucivo, hvala kolegama na ponudama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 19, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Lukac je napisao: Dve nove slicice sa novim sedistem i naravno novom cenom za forumase 2300e, i dalje vaze zamene za navedene skutere iskljucivo, hvala kolegama na ponudama pozdrav pratim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Novembar 27, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 604 Napisano Novembar 27, 2021 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam je video u V. Plani na skupu, stvarno impozantan motor. Jedino mi nikad nije bilo jasno zasto nema mono viljusku i pozadi Izvinajvam se na off-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Novembar 27, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si od VFR 800 pasuje kao dupe na nosu, no to je jos bacanja para, bili smo u V. Plani dva lepa dana, tu sam bio na prvom zvanicnom skupu u Srbiji 1994 i vozio novog FZR1000 1993god sa istim agregatom kao GTS Promenio Novembar 27, 2021 član Lukac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1140 Napisano Novembar 27, 2021 Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan GTS,veoma veoma ozbiljna masina.Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1412 Napisano Novembar 29, 2021 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Ovako cu srediti GTS ako se ne proda.Ova dva pistolja za pojasom ce mi sluziti da upucam onog iz AMSS ko mi ne bude dao ateste i radnike na tehnickom pregledu koji budu trazili da motor bude originalan Promenio Novembar 29, 2021 član Lukac 4 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...