Gordak985 2571 Napisano Novembar 2, 2021 Drug član, 1249 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, JoeD je napisao: Foto grey? U kolima ne funkcioniše zbog obavezne zaštite od UV zračenja koje vetrobransko staklo ima. A i da bi funkcionisalo kako treba zraci sunca treba da udaraju u staklo manje više direktno. A glava nam je ipak sakrivena u utrobi kacige. Imam jedan par, probaću pa javiti kako funkcioniše, ali nemam poverenja. Najjači fotogray je za mene inače preslab pri jako bleštavom svetlu, vedar sunčan dan i još gore, isti taj ali sve pod snegom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 597 Napisano Novembar 2, 2021 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva, imam neku malu dioptriju i naocare nosim samo uz komp (jedno 15 sati dnevno ) ali vise zbog blue cut filtra nego zbog same dioptrije. A sto se sunca tice, smeta mi mnogo, ako izadjem po suncanom danu bez naocara moram da zmurim na jedno oko bukvalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...