Nordkapp 194 Napisano Maj 27, 2021 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi zapalio sam se za ovaj komplet od Rebelhorn (pobunjenički rog) a ime kompleta je Patrol. To je jedna Poljska prodorna tvornica, koja radi vrlo dobre stvari. Bio prošli tjedan u Ljubljani pa mi je rekla prodavačica nek probam ovaj komplet, kao ulit. Sam komplet jakna i pantalone imaju 3 lejer sistem, a u Jakni je i flis meš, tako, da ga možeš imati kad ideš u grad ili bilo drugo. A veoma je precizno i kvalitetno uradeš, kažu najbolji od ove firme. Naime ima več dvoje rukavice od rebelhorna pa su mi fantastične napram onim skupljima. Ovaj komplet dobio bi sa popustom manje od 500€ negdje oko 470€ mi kaže ženska. Šta mislite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda, a i cena je normalna. Takodje mi se svidja sto ima svetlijih detalja, ali su crni na mestima koja se cesce prljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Maj 28, 2021 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Može li link od prodavnice u Ljubljani. Zainteresovan sam za neki dobar komplet (jakna i pantalone) Ima li leđni protektor ili se kupuje posebno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 194 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Domov - Dr Moto DR-MOTO.TECH nova štacuna stari mački Entuziasti: Matjaž, Maja in Anja. NAKUPUJ ZDAJ Brezplačna poštnina nad 100€ Enostavno vračilo blaga 24/7 podpora strankam Top ponudba Moto sezona... Eto ti dr-moto. Ovaj komplet ima sve i još više. Samo se razpituj i kaže, a traži popust, jer meni je rekla dobar popust. Sa srečom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Nordkapp je napisao: Domov - Dr Moto DR-MOTO.TECH nova štacuna stari mački Entuziasti: Matjaž, Maja in Anja. NAKUPUJ ZDAJ Brezplačna poštnina nad 100€ Enostavno vračilo blaga 24/7 podpora strankam Top ponudba Moto sezona... Eto ti dr-moto. Ovaj komplet ima sve i još više. Samo se razpituj i kaže, a traži popust, jer meni je rekla dobar popust. Sa srečom. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 194 Napisano Maj 30, 2021 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan nema na čemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...