neboja 2 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Nebojsa iz Novog Sada sam imam 54 g volim motore,gledam trke i uzivam.Kao sto rece u naslovu motor nemam a nadam se da zbog toga necu morati da odustanem od foruma.Imam Air Brush tri pistolja IwataRevolution,Sparmax SP-35c i infinity.Zivim u stanu pa mi to otezava rad i ucenje pa sam napravio mini komoru od dve kutije plastike i ubacio jednu u drugui stavuio filter i dva ventilatora za klonju koji odvlace putem dve cevi farbu kroz prozor.Radim Auto bojama sto je problem i mora 3M maska.Da budem iskren jos sam na apstrahtnom delu ucenja a i plamen mi zadaje problem.Nadam se da smo se upoznali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 24, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nebojša. Dobro nam došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboja 2 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si entuzijasta Dobro nam došao! Ako se već baviš airbrush-om, neka garažica, lokalčić, bilo koja prostorija, da baš ne radiš to u stanu? Daj neku slikicu, da se vidi pos'o, malo motivišemo za dalje učenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Maj 25, 2021 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboja 2 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da zeznuto je u stanu.Kuca je zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Slobodno okaci i koju sliku svojih radova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SVD 31 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niš Motocikl: FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Jako interesatno zvuci taj setup koji si napravio, jel nije moglo to sa jednom cevkom da se napravi nekako ona fleksibilna za pingvin klime.. Mozda da postavis temu i slike u sekciji uradi sam siguran sam da ima interesovanja za to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 341 Napisano Maj 31, 2021 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od Kize iz Novog Sada, ni ja nemam motor, ali vijam da kupim neki supermoto. Stara ljubav su endure ... Nadam se lepom druženju na forumu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...