gixxer 386 Napisano Maj 23, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan -Kawasaki hladnjak rashladne tecnosti -Odgovara modelima : Z750 Z1000 Z1000SX Z1000 Versys -Nije kriv, nije ostecen, demontiran sa motora zato sto je na 1 mestu malo cureo, kasnije se ispostavilo da jer motoru na kom je bio bio ostecen dihtung glave i gurao je pritisak u sistem za hladjenje. -Vizuelno se apsolutno ne vidi da je negde ostecen-probusen ili bilo sta slicno. Moze se zalepiti tecnim lepkom ili 2 komponentnim lepkom tamo gde se pokaze da eventualno vlazi -Cena je minimalna, moze slanje o Vasem trosku, ili licno preuzimanje -Za sva dodatna pitanja sam dostupan na broju : 063-177-05-08 svakog dana od 09-24 h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Maj 23, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pre oko godinu ili vise neko sa foruma je hteo da ga kupi,ali nisam posle renoviranja kuce mogao da ga nadjem.Sad sam pravio veliko spremanje i nasao ga Promenio Maj 23, 2021 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti tražio. Mada sam odustao da menjam, koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 5000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...