Dusan 1 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Mala reklama za HYOSUNG, a i mene Ovo je u stilu VR, kao sto videte Nije hyosung ali je apn aprilia rx 50 (prve tri na zadnjaka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Jul 14, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan rukavice,odjelo,kaciga,i nesto bolje od patika :?: :?: :?: :?: .Svaka ti cast za tehniku koji znas ali su budala za mene i da te znan reka bi ti to u lice........zato ti ovo kazen je r san je otresa prosli vikend i ima san odjelo nisan isa vise od 80km na uru i vidi sta je ostalo od odjela,a da neprican kad ti padnes sta ce ostati od tvoje koze.Bices koda su te stavili na ragatac za sir :? http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2026&start=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 14, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan ragatac Nisam cuo ovu rijec 10 godina, i to cini mi se isto od nekog primorca Btw u pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 14, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Veliko srce, mali mozak! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam profesionalac, radim takve stvari jer ih volim, a svestan sam posledica koje mogu da mi se dese... U saobracaju nosim neku solidnu opremu. A Cale necemo se sad vredjati (veliko srce,a mali mozak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 14, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ja to ne vidim kao uvredu Dusane, ali se zakljucak namece sa slike. Rekao sam ti u stvari istu stvar kao Mali Caca, samo na drugi nacin. Ako mislis da je uvreda, IZVINJAVAM se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dusane, imas talenta... Mada ne daj boze da padnes, ogulices se kao slicica :roll: Bar kacigu nosi kad pravis ove vratolomije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne tice me se rasprava, ali mislim da je decko postavio slike da bi videli a ne da bi mu drzali predavanje o nenosenju opreme. U svakom slucaju, Dusane, tebi svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Jul 14, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan evo ga ovaj opet pametuje...........(brka) Dusane ja san ti reka u prvom postu da ti svaka cast na tehnici koji si nam pokaza kroz ove slike npr. ja to nemogu i zato ti skidan kapu.Ali za nenosenje makar rukavica i kacige to nisan moga primucat jer ti prican iz licnog iskustva.........a tebi neka je bog na pomoci i da te cuva do neba da nikad nepadnes niti se ogrebes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 14, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan a tebi neka je bog na pomoci i da te cuva do neba da nikad nepadnes niti se ogrebes Reci ti se pozlatile! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 14, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nosi kacigu pa da se ne vidi da je on :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 14, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nosi kacigu pa da se ne vidi da je on :twisted: Zato napravis uvodnu staticnu sliku pre cele zajbancije, a posle lepo stavis kacigu i ostalo pa peglaj. Jos ces se bolje videti na toj slici, ovako ja ne mogu da ti razaznam lik najjasnije..... A najbolje zoves mene, pazaris mi jedan ladan tuborg, i ja te slikam dok ne ispucam karticu od 2G Clanovima BJB letnji popust, hehehe... Svaka cast majstore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 14, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Duki svaka cast, ali oprema brate, oprema je majka i otac.Znas kako sam se ja prevrnuo , znas sta bi bilo od moje glave da nije bilo kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jul 15, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Toliko puta pricano o opremi, ma nek svako brine o sebi kako hoce, nismo deca:) Sto da nosi opremu covek ako nece? I sto bi ga opterecivali, On nije svestan da moze da se odere ili zagine bez opreme jel? Nego da damo Copetu neku kintu da nas slika da nas deca zapamte sa kosom:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 15, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam svestan posledica koje mogu da se dese (nedaj boze) i svestan sam da se igram sa ozbiljnim stvarima i pokusacu u buduce da bar nesto od opreme imam na sebi kad radim takve stvari. Hvala za savete za opremu! Nije da nenosim kacigu da bi me neki videli ili ne, nego dok smo slikali te slike nisam imao kacigu pri ruci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 15, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Evo pogledaj 20-godisnjaka sa kacigom u majici kratkih rukava. Taj dan je napravio oko 80 uspesnih wheelia i jedan neuspesan. Ogulio se ko krompir, a dobro je da nije ko pomfrit. Inace vozi na zadnjem koliko dugo hoce. http://mrlja.250free.com/Videofiles/GSXRBOY.WMV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 15, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Poslednjih par novootvorenih tema u "Motori" nazalost stvarno nemaju tu sta da traze... Ajmo malo kulture i organizacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan evo ga ovaj opet pametuje...........(brka) Ne pametujem ja nego vi serete. Ko da on ne zna sta sve moze da mu se desi ako, ne daj boze, padne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Jul 15, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan evo ga ovaj opet pametuje...........(brka) Ne pametujem ja nego vi serete. Ko da on ne zna sta sve moze da mu se desi ako' date=' ne daj boze, padne.[/quote'] pa memoj ti da otvarsa usta onda i bice sve uredu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 15, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan :antiwar: OFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 16, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pogledaj 20-godisnjaka sa kacigom u majici kratkih rukava. Taj dan je napravio oko 80 uspesnih wheelia i jedan neuspesan. Ogulio se ko krompir' date=' a dobro je da nije ko pomfrit. Inace vozi na zadnjem koliko dugo hoce. http://mrlja.250free.com/Videofiles/GSXRBOY.WMV[/quote'] Taj pad tog 20-godisnjaka mi izgleda veoma amaterski! Nekazem, svakom moze da se desi da padne ali taj pad mi deluje pocetnicki (mozda gresim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 16, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti kazem da momak vozi koliko zeli na zadnjem tocku. Pao je jer je pritisnuo prednju kocnicu neposredno po spustanju tocka. Trebalo je da vidis jedan pad Barrosa. Kao da je prvi put seo na motor. Ovaj video je sa tim gore deckom sto je pao, ali je duzi i ima ~5mb. http://mrlja.250free.com/Videofiles/Stupidits_sur_l_autoroute.wmv Sami sebi su dali naslov "Glupaci na auto-putu". On vozi crni GSX-R 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 17, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dule svaka Cast ! :wink: Samo tako nastavi , vidi se da imas talenta za Stunt ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Jul 17, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Majstore svaka cast!!! Ali sledeci put kad budes hteo da se slikas slobodno stavi kacigu, od sad ti verujemo!!!!!!!! :goodman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...