Kape036 1 Napisano Maj 22, 2021 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!! Imam peugeot speedfight 2 100cc i imam problema da ga upalim nemam kurblu pa ga palim na dugme i on vergla ali nikad ne upali iz prve nego ga jedva upalim i kad ga upalim slabo vuce do 30,40km na sat pomalo prekida kao da ga nesto gusi posle ide kao nevreme ako neko moze da pomogne u cemu je problem bio bih mu jako zahvalan. Promenio Maj 22, 2021 član Kape036 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 22, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Odeš kod majstora i on popravi, ti platio, i svi srećni...Usput onako, i u moje selo kad se dođe kod nekoga u kuću, kaže se dobar dan, ja sam ja, Jeremija, prezivam se Krstić, Artiljerac i tako to... Iz Male krsne, volim Vlajne ....Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...