vlad495 0 Napisano Maj 20, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam problem sa motorom qingqi qm200gy 2007enduro motor nije vožen 4godine, i upalio je i pri do davanju gasa se ugasi. Karburator rasturen ociscen u kadi, bilo je zapekao nije hteo iglicu da podiže i to ocisceno. Sada pri do davanju gasa opet se gasi regulator vazduha se ne podiže samo vivrira, pri duvaju se podigne a pri dodavanju gasa ne. Ima li neko ideju zasto se desava? Membrane citave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Maj 20, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li ti ne vuce negde fals vazduhSent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad495 0 Napisano Maj 20, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam, sve je stegnuto, mislio sam na luli da je ali nije. Na leru dok je radio uzeo sam klineron i prskao nije menjao zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Maj 20, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po onome sto si opisao deluje da nema dovoljmo goriva, membrana podize iglu tek na malo jacem gasu, jefino sto mi pada na pamet je ler dizna i ler kanal, probaj da mu pojacavas ler gas pa vidi sta se desavaSent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad495 0 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ugasi ga kada podignem vise ler gas. Kada je pusten pun protok vazduha na karburator radi na leru normalno, kada krenem da dodam gas ugasi se. Sada sam probao da zapusim usis za membranu kada dodajem gas i radi, diže turažu malo puca iz auspuha i cim sklonim prst opet se ugasi pr gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puca zato sto kad rukom prekrijes otvor za vazduh imas visak goriva smesa je bogata, definitivnl imas problem sa diznom ili kanalom za ler gas ili srafom za stelovanje smese koji je na tom kanalu mozda je pukla iglica na vrhu srafa ili postoji nesto sto ometa protok goriva Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1958 Napisano Maj 21, 2021 Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kad videh naslov teme, pomislio sam da je necije dete selo na tastaturu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Maj 21, 2021 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor bese ima sauh (saug)? Da nije on zaglavljen pa radi "pod sauhom"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pomislio na saug ali on ne bi mogao da ga upali vruceg a hladan bi mu imao veliki broj obrtajaSent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1362 Napisano Maj 21, 2021 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam jedan takav na servisu, stajao jadnik 8 godina a 6 nije ni startovan. Jadnik, di god ga pipnes - sve ga boli. Sve dizne zapekle, svaki kanalic u karburatoru zapusen, membrane citave ali pukla gumica oko saug sajle Prijateljsko pitanje i savet: jel tvoj motor ??? a. Ako jeste - gledaj da vise nebude b. Ako nije - nemoj ni u ludilu da bude Njegovo vreme poluraspada je vec poodavno proslo, vremenom ce biti samo jos gore, video sam taj motor iz svakog moguceg ugla kako bi nasao bar JEDNU VALJANU STVAR i veruj mi - nema je. Znam da zvuci grubo ovo sto ti pisem ALI je maksimalno iskreno Lezajevi - ko zna kakvi su Lim - tanko da tanje nemoze biti - pride sto rdja na pogled Farba - tanka i losa Plastike - bolje ni da ne komentarisem Gume - Kenda , plastika Hrom - u tankom sloju direkt na metal, bez bakarisanja Sve u svemu - TO samo lici na motor i to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...