ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jutros citam casopis"dva tocka" kad ono varadero125, nisam ni znao da postoji od 125 kubika... Evo specifikacija pa vi malo prokomentarisite...Ja smatram da je super motoric ! ;D General information Model: Honda XL125V Varadero Year: 2007 Category: Sport touring Rating: 76.6 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Engine and transmission Displacement: 125.00 ccm (7.63 cubic inches) Engine type: V2 Stroke: 4 Power: 15.00 HP (10.9 kW)) @ 11080 RPM Torque: 10.70 Nm (1.1 kgf-m or 7.9 ft.lbs) @ 9500 RPM Compression: 11.8:1 Bore x stroke: 42.0 x 45.0 mm (1.7 x 1.8 inches) Fuel control: SOHC Ignition: Dual digital transistorised with electronic advance Starter: Electric Cooling system: Liquid Gearbox: 5-speed Transmission type final drive: Chain More details Consult a Honda repair manual. Physical measures Dry weight: 149.0 kg (328.5 pounds) Seat height: 802 mm (31.6 inches) If adjustable, lowest setting. Overall length: 2,150 mm (84.6 inches) Ground clearance: 190 mm (7.5 inches) Wheelbase: 1,450 mm (57.1 inches) Chassis and dimensions Front suspension: 35mm telescopic fork, 132mm axle travel Rear suspension: Monoshock swingarm with adjustable spring preload, 150mm axle travel Front brakes: Double disc Front brakes diameter: 276 mm (10.9 inches) Rear brakes: Single disc Rear brakes diameter: 220 mm (8.7 inches) Speed and acceleration Power/weight ratio: 0.1007 HP/kg Other specifications Fuel capacity: 17.50 litres (4.62 gallons) ------------------------------------------------------------------- Evo i slike : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Letos je sestrin decko iznajmio varadero 125 na skiatosu i prenela mi je utiske, kaze da je odlican, dovoljno jak da povuce njega (100kg) i nju (55kg) i to bez ikakvih problema po bilo kom putu, a obisli su skoro celo ostrvo u potrazi za dobrim plazama. izgleda masivno i ozbiljno tako da nije losa kupovina za prvi motor pre kupovine recimo varadera 1000 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je biio moj favorit za kupovinu, ali sticajem okolnosti , nisam mogao da ga nadjem polovnog u Srbiji( verovatno je tolko dobar da ga niko ne prodaje ;D) a u centru S je 6 hiljada evra...sto je malo mnogo Ukratko odlican motor za pocetnike, malo tezi, ali naviknes se brzo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Power: 15.00 HP (10.9 kW)) @ 11080 RPM Torque: 10.70 Nm (1.1 kgf-m or 7.9 ft.lbs) @ 9500 RPM Snaga i moment se nesto kasno dostizu, skoro pa kao na litarskim R-ovima...mozda su mogli malo da spuste te obrtaje za max snagu i moment :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno odakle im ideja da naprave ovakav motor ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 2, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno odakle im ideja da naprave ovakav motor ??? ??? ??? ??? Ideja je da to bude najidealniji motor za početnike. Misija uspela. Vozi sam ga 3 god i nemam loše reči za njega. Uskoro ću da uradim kompletan opis i text o Varaderu pa će te moći da ga iskomentarišete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Video sam letos jedan u Francuskoj (ne znam koje godište izgledao je relativno nov) i mogu reći da izgleda super, samo što ima 125 ccm, ali što Đusi reče idealan motor za početnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 2, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan E da, ja i dalje tvrdim da je to najbolji motor za vožnju po gradu, a prve km sam pravio baš na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan eto..heh.... meni se mnogo svidja..mnogo je veci od moga xt-a i izgleda mocnije dosta ovako, i udobniji je ja mislim...Ma nema veze, zadovoljan sam onim sto imam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan E da, ja i dalje tvrdim da je to najbolji motor za vožnju po gradu, a prve km sam pravio baš na njemu... I onda kad ti sviraju skuteraši na friju i libertiju da ubrzaš na semaforu, a tebi strava jer kad te obilaze sa obe strane imaš utisak vožnje u rikverc ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe, da kao u rikverc da idu....jao znas kako si me zasmejao, haha ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 3, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan E da, ja i dalje tvrdim da je to najbolji motor za vožnju po gradu, a prve km sam pravio baš na njemu... I onda kad ti sviraju skuteraši na friju i libertiju da ubrzaš na semaforu, a tebi strava jer kad te obilaze sa obe strane imaš utisak vožnje u rikverc ;D ;D Pa ja sam lakse vozio Varadera nego skuter... Kakvi Friovi i Liberti, pa nije ni ovaj za bacanje. Jedino je zeznuto ako oces da se trkas sa nekim 2T skuterom od 125 ili jace, ali ovi prdavci od 49 mogu samo da gledaju u auspuh. To je cinjenica, a i licno sam se uverio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan He Jao sad bas gledam ovu sliku ovde tvog varadera, stvarno je prelep...Ostao sam bez reci stvarno....Strava motor ?Kako ide ?Koja mu je max brzina bas me interesuje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 5, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno odakle im ideja da naprave ovakav motor ??? ??? ??? ??? Ideja je da to bude najidealniji motor za početnike. Misija uspela. Vozi sam ga 3 god i nemam loše reči za njega. Uskoro ću da uradim kompletan opis i text o Varaderu pa će te moći da ga iskomentarišete. dobro oce li taj opis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan He, evo i ja cekam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 5, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Radim na tome (obecao sam prvo putopis), ali mi ove zene unistavaju koncentraciju, a da se ne lazemo vise volim njih od vas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 5, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan sve ja razumem ali razumi i ti nas, zeljno cekamo podatke o motoru i vrlo smo zainteresovani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe ma opusteno,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan exe... pa ja imam ovaj motor 2003god sa direktnim ubrizgavanjem. Nije los za po gradu al je mnogo slab a max brzina mu je 110-115. Najvise me nervira to sto mu je prva brzina MNOGO kratka pa na 10km/h moram da prebacim u drugu. Ako imate neka pitanja pitajte..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 6, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan daj nam malo opisa, kako je van grada, jel moze da povuce, jesu li uspeli da iscede svu snagu iz 125 ccm ili kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 6, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam da radim ali nisam stigao da ga zavrsim. Dajte mi samo malo vremena i bice uskoro na naslovnoj... Sad mi je naletelo i jos nekoliko obaveza pa sam malo rastrzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma vazi druze, nije nista zapelo, opusteno.... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno odkud im ideja da naprave putni motor sa kojim ne mozes da putujes jer nema dovoljno snage? 1000darka je idealna ali ima dosta ljudi kojima je to previse zbog odrzavanja,registracije,gabarita.. i sta rade? kupe mali strom zato sto honda nece da ugrozi svoj dragoceni jebeni transalp-zato i gube kupce u putnoj klasi 600kuba jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 7, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Matori, pa Varadero 125 je izasao 2001. Kakva je konkurenicija on motoru od 600 ili 650 kubika ? To je motor za pocetnike, pogotovo za one pocetnike koji su visi od 180. Znaci ovaj mali Varadero je motor za pocetnika i za gradsku voznju, udobniji je od skutera, zanimljiviji za voznju definitivno, a skoro se podjednako lako manevrise (ili to samo ja imam problem sa voznjom skutera). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Matori, pa Varadero 125 je izasao 2001. Kakva je konkurenicija on motoru od 600 ili 650 kubika ? To je motor za pocetnike, pogotovo za one pocetnike koji su visi od 180. Znaci ovaj mali Varadero je motor za pocetnika i za gradsku voznju, udobniji je od skutera, zanimljiviji za voznju definitivno, a skoro se podjednako lako manevrise (ili to samo ja imam problem sa voznjom skutera). Nisi jedini. Ja ne znam kako neko moze voziti skuter. nerealno, monotono, ne volim skutere pa makar imo 1000 ccm i 200ks, ne volim ih. A ovaj varadeo je bas fin. Za pocetnike pravi sto kazes, ne bih se ljutio da mi ga neko daje ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...