Alex018 415 Napisano Septembar 30, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan stavljao sam preko rezervoara mrezu za prtljag koja mi je vise sluzila za estetiku jer je bila prenapregnuta-tesna. kad sam skinuo mrezu da lepo operem motor imao sam sta da vidim, povrsinski se ostetio lak. farba je ok ali lak je saren, kao da je prljav motor, inace boja je crna pa mozete da zamislite kako sad to izgleda. e sad pitanje: kako i kojom pastom to da ispoliram? i gde se to kupuje? da li moram prvo da matiram to nekom vodenom smirglom ili? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima cime da ispoliram rezervoar, pun je sitnih ogrebotina, pogotovo od tank torbe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Problem apsolviran vise puta. Koristite pretragu, bila je tema i u garazi i u moto opremi. (cak su izasli i ti tekstovi o tome u "dva tocka") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 30, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan naso sam link pa ko ima slican problem izvolte http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24175.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan PUROL pasta za poliranje ima u farbarama da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim turtle vosak.Brzo se odradi poso.I zadovoljan sam rezultatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se jediti ,idi kod bilo kojeg auto lakirera odradiće ti to za dvadesetak minuta a prići ćeš jeftinije nego da kupuješ kozmetiku za motor a postoji šansa i da sam nešto sj.. ;)eš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan samo me interesuje za sta ti je sluzila mreza na rezervoaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...