laband 162 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupi nalepnica za transalp 98 koja je na slici zaokružena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Septembar 30, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes reci i meni ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 30, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za svoj TDM, pre par godina, kupovao sam par puta originalne nalepnice kod Gagija u Balosavi, 3T-racing. Ona bocna TDM je kostala 21E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno probaću da zovnem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti i ja da donesem košta 27 eu po komadu originalan od Honde . Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš uzmi mi znači Transalp 1998 XL600 VW color NH1 code NH1D, i u pitanju je leva strana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš uzmi mi znači Transalp 1998 XL600 VW color NH1 code NH1D, i u pitanju je leva strana Sutra ću da ti naručujem.Idem do njih u subotu nadam se da do tad će biti tamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan super čujemo se i hvala puno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi za nalepnicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji na PP adresu da ti pošaljem , ovde je kod mene. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 17, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan stigla nalepnica . Bera hvala ti puno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Octobar 17, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i tebi. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...