acim 765 Napisano Septembar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-news/a-new-approach-towards-the-yamaha-r1-by-roland-sands-ar64541.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ju bre Acime gde ti nadjes sva ova cudovista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan american style. ludaci. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Stalno češljam po Webu, ne bavim se džabe Internet provajdingom ;D ;D ;D Ovaj motor gore, pored ostalih zezalica, ima i custom zadnju viljušku od cevi, jel ste provalili? Produžena je pa time motor deluje robusnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan To je valjda zbog drag-a, da ima bolji start, da ne skace.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To je valjda zbog drag-a, da ima bolji start, da ne skace.. I zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda ovaj Yamahin kada nema auspuha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Turbo kič , samo mu Ceca fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan hahahhaha da Ceca, hahahahaaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan mora da se maestralno obara...lol...ne dopadaju mi se ta USA njesra sa produzenom zadnjom viljuskom....uredu je kada neko nadrka tako Busu ili ZZR1400 i ide na trke ubrzanja....ali oni to izgleda rade da bi im motori izgledali po njihovom trendu.....ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Turbo kič , samo mu Ceca fali Prva slika sve govori... Samo se nadam da Desmoseidici sa jedne od fotografija nece doziveti isti tretman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 1, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo se nadam da Desmoseidici sa jedne od fotografija nece doziveti isti tretman. NEĆE!!! On je već sam po sebi kič... :D A što se ove Yame tiče.... smajli koji povraća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre ljudi, što tako upropastiste drage nam Amerikance, odnosno njihove dizajnere? ;D ;D ;D Hmm, oni definitivno imaju drugačiji ukus od nas. To me podseća na one godine kada su Austrijanci i Nemci nosili repove (dugu kosu), bele sportske čarape sa reketima i kabriolet cipele, a mi se gnušali ;D Izgleda da mi stvarno imamo više ukusa od njih ili nam se bar tako čini. Ima još puno primera preteranog kinđurenja motora, u ovom slučaju R1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidja onaj prvi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ok, al R. S. napravi R1 sa jednim diskom napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ok, al R. S. napravi R1 sa jednim diskom napred! Pa zato se i zove R1 jer ima jedan disk napred, a svi ovi ostali sa 2 diska su neke budževine :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ok, al R. S. napravi R1 sa jednim diskom napred! To sam i ja primetio na slicnim slikama pre par meseci,ali sam od ljudi sa foruma dobio informaciju da tako redukuju masu jer im ti motori sluze samo za trke ubrzanja i imaju sasvim dovoljno vremena da se zaustave i sa jednim doskom napred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...