veterans 15 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan -Sale konan varvarin - član mk čoper-srbija organizuje humanitarnu žurku u mladenovcu o4.10.2008./subota/ za obolelu devojčicu od raka. za sve koji budu došli klopa / prase / i cuga /pivo / za đabe. Žurka počinje posle 17 časova u cafe kubđoj u centru Živa svirka ! Prilog ko koliko može da da ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Septembar 29, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Na prosloj humanitarnoj zurci koju ste pravili u S.Planaci mogu da kazem da nas je bilo najvise... 15 iz naseg kluba... A posto podrzavamo svaki humanitarni rad dolazimo i na ovu humanitarnu zurku... Nadam se samo da ce biti lepo vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sale, a gde je Kubđoj? ??? Ili si mislio na Club Joy? Mada nesto mislim da nije to u pitanju posto radi kao diskoteka. ??? U svakom slucaju, gde god da je dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! ja sam Bojan iz Mladenovca ...čisto da ne dođe do zabune klub joy radi vikendom kao diskoteka ali preko radnog dana on je veoma ugodan kafić ukoji se nalazi na gradskom trgu u centru grada...ako organizacija bude ispunila svoj deo obećanja mislim da će ovaj skup biti lepo propraćen..Mladenovčani su inače svi oboleli od sindroma dvotočkaša tako da ako se na ovaj humanitarni skup bude odaazvao veći broj posetilaca..tradicionalni skup folcvagenovih buba ima da padne u senku Ali pre svega treba pomoći devojčici i njenim roditeljima da prevaziđu ovako veliki problem! Za sve potrebne informacije i pomoć možete se meni obratiti na br - 064-1929325.. mrki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan A posto radi vikendom diskoteka, kako ce zurka biti odrzana s'obzirom da je Sale napisao da je u subotu? Sorry sto smaram ali nije mi jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite zaboravio sam da napomenem da se sama diskoteka nalazi u podrumu istoimenog lokal.U prizemlju je kafić koji je totalno zvučno i fizički izolovan od diskoteke i ima veliku baštu koja se prostire na jednom delu trga..tako da je zabava zagarantovana ...i ne libite se da me pitate sve što vas interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan E to je tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam upravo obavesten, zurka ce se odrzati u starom clubu Joy (IF). To vec ima logike. Inace, mesto za bajkersku vrstu muzike je odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan nije bitno gde je zurka, mladenovac . nacicemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Vi Mladenovcani kao da ne zivite u Mladenovcu,kakav trg bice u onom vladajinom kaficu pre zova dole u podrumu.Bice ziva svirka dogovorili su se sa vjesticom ona grupa koja je svirala u petak u palanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je nekada bio Joy, pa je bio If, pa je poslednje u tom lokalu cini mi se bila neka kockarnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Tu je nekada bio Joy, pa je bio If, pa je poslednje u tom lokalu cini mi se bila neka kockarnica. Pa ti bre znas ceo istorijat alal vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je nekada bio Joy, pa je bio If, pa je poslednje u tom lokalu cini mi se bila neka kockarnica. Pa ti bre znas ceo istorijat alal vera Rajo brate, pa jel sam Mladenovcanin ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Octobar 1, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan znaci kad stignemo u MLD sta da pitamo... gde je trg i gde je klub JOY ili diskoteka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vi Mladenovcani kao da ne zivite u Mladenovcu,kakav trg bice u onom vladajinom kaficu pre zova dole u podrumu.Bice ziva svirka dogovorili su se sa vjesticom ona grupa koja je svirala u petak u palanci Bez uvrede Rajo ali i sam dobro znaš da i sada već bivši kafić "IF" se zvao do 99 -e JOY.. Poslednji vlasnik kultnog "JOY"-a je bio pampur koji ga je uzeo u zakup od vladaje...razradio i nakon nekog vremena i zatvorio lokal zbog nesuglasica sa vladajom.Posle mnogo njih su se izređali tu ali nisu ništa uradili...zvao se i "IF" i "ŠELA MI" itd a u međuvremenu je Pampur otvorio na trgu kaffe-diskoteku sa istim imenom koje ga je proslavilo još 90-ih koja i dan danas uspešno radi...tako da sve informcije koje sam vam dao su potpuno tačne što će te i videti,organizatori bi trebali povesti računa o davanju tačnih informacija..prijateljski savet U svakom slučaju odlično mesto za svirku i provod...očekujemo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Alo Mladenovcani,jel se zna gde je tacno to mesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Alo Mladenovcani,jel se zna gde je tacno to mesto? [/q Ideš glavnom ulicom i nema promašaja!na nekih 800metara od ulaska u grad tj.od raskrsnice u drapšinu sa desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mrki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Octobar 5, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalnost svima koji su došli i svojim prilozima pomogli ovu humanitarnu žurku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo mnogo ljudi, ali svakako odabrana ekipa. Ne znam za ostale, ja sam se super proveo a nadam se da ce sledeci put biti jos bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...