Jump to content

Moto Zajednica

Drug na drumu !

Recommended Posts

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Juce negde oko 16 i 30 zazvoni mi tel, kad na drugoj stani zice moj drugar Vasa iz Cacaka.

- De si bre Vaso, sta ima novo? Sto nedodje u subotu u Arenu, bilo je do jaja?

- Ma evo me brate mili,na Ostuznickom putu. Bio sam u Batajnici na trkama i krenuo kuci. Crkla mi Aprilija, izgleda svecice, a od silnog verglanja crce i akumulator. Nego el imas neki kombi da ga odvezemo do majstora?

- Kombi nemam, ali strpi se malo, smislicemo vec nesto. Sigurno ga necemo tu ostaviti. Sacu da okrenem par tel pa se cujemo!

Nije proslo pet min opet Vasa!

- E, nemoj nista juriti, zvao sam Cacak krenuo je kombi, nego ako mozes dodji do mene pa kad kombi stigne da mi pomognes da ubacimo motor.

Tako i bi. Sednem u auto i u 17h sam vec bio kod Vase.

Dok smo cekali kombi koji je stigao oko 19 i 30, sedeli smo u autu i gledali "nezvanicne moto trke" po ostruznickoj obilaznici!

Malo napred je parking sa leve strane, tek toliko da se sklonimo sa puta!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Au, majku mu, juce na Batajnici je to bio jedan od dva motora koji su mi se toliko dopali da sam se slikao kraj njih!  ;D

eHWUx_img2677nb8.jpg

• Ne silazi, 5573 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Vasa poznajem dosta dugo, a i Apriliju je uzeo od svog i mog drugara Andrije iz Kraljeva.Inace Aprilija izgleda za primer! Pozdrav svima!

• Drug član, 1441 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Moram da pitam Vasa da li ga je prethodna Honda ovako ostavila.

Zato je zadovoljstvo voziti Italijana može ponekad i da te iznenadi  ;D

• Drug član, 1441 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Da li je to moguće!!

Pa ne mogu da verujem a tako je bio srećan što je od Andrije uzeo taj motor.

Nije prvi put da čujem da talijan tako nenadano rikne, to ponekada može da bude rupa bez dna.

Ja iz mog iskustva mogu da kažem da sam sa japancima prelazio i po 80 000km i ništa, prodavao ih i ljudi se i dalje vozili.

• Ne silazi, 5573 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Skoro nemoguce, pre prodaje Andrija je vozio Apriliju na servis bas mi je pricao da mu motor ide nikad bolje.Inace je pazio kao malo dete. Posle cujem kod Vasa poceo da trosi ulje... ???

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

I ranije mi se zalio Vasa da mu trosi ulje ali je sumnjao na gumice ventila. Pre nego ga je kupio, motor je bio na servisu kod Nese u Kg.

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: CBR 954RR

upoznao sam coveka na skupu u ivanjici ... i malo mi je bilo cudno motor je dosta pushio .. ne znam da li zbog fabrickog auspuha ili neceg drugog.. a otkad sam prvi put procitao ovaj topic krenula su sranja sa mojom apriliom  :D.. ja dosada nisam imao problema , do skoro kada mi je otisao lezaj u kvacilu alnasera.. ali nista strasno.. ne znam ali nije mi se svidjalo ni kako se cuje jos dok je bila kod lika u kv-u.. jeste da ima specifican zvuk ali je zveckala koliko se secam..

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Skoro nemoguce, pre prodaje Andrija je vozio Apriliju na servis bas mi je pricao[glow=red,2,300] da mu motor ide nikad bolje[/glow].Inace je pazio kao malo dete. Posle cujem kod Vasa poceo da trosi ulje... ???

Xexe,pa tako to pred umiranje...Dok  sam vozio Apriliu Rs50 isla je oko 90km/h,odjednom je 2 dana isla 110-120km/h i bam posle zakucala,to im je valjda da se izduvaju za kraj.xexe  :D :D

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Ko god bude imao problema sa motorom a blizu je Velike Plane slobodno neka se javi.Imamo i prikolicu za motore,imamo i dobre majstore!Nije lose da se ima broj zlu ne trebalo!0641166272 Vladica Free Wheels!Na primer:Zavrsili smo posao Kosti iz Mancula(Čačak)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja