GS 249 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan 1990. godina.Imao sam 18 godina i vozio CBX ,niko nije bio sretniji u galaksiji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan To je Krkeljina. Moram pronaci slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Osamdesetih je Vlada divljak iz Mladenovca prodao porodicnu kucu i kupio CBX1000 mi smo tada vozili mz i jave,kako smo mu zavideli.Motor je bio kao kuca i veci Nekad je bio a sad nam je ostalo samo da pripovedamo.Nema dovoljno tih motora za sve nas a i kad bi imalo ne bi onda imali tu vrednost nego bi bili ucestala pojava.Ne mislim naravno na materijalnu vrednost! Evo nadjene 2 u italiji cena prava sitnica 7500 i 8500€ http://www.moto.it/usato/usato02.asp?EN=&EMACROMODELLO=100945&ET=tutti&ED=90&EP=%25&ER= martin cbx i honda cbx imaju zajednicku samo masinu. martin je bio oko 4x skupljhi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hondu CBX 1000 Martin nije tako lako naci u oglasima a cena je sigurno :o Evo jedne lepe kopije CBX 1000 koju je vozio cuveni Mike Hailwood. Naopako,takav agregat da se dobošima zaustavi ?! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan a retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Osamdesetih je Vlada divljak iz Mladenovca prodao porodicnu kucu i kupio CBX1000 mi smo tada vozili mz i jave,kako smo mu zavideli.Motor je bio kao kuca i veci Nekad je bio a sad nam je ostalo samo da pripovedamo.Nema dovoljno tih motora za sve nas a i kad bi imalo ne bi onda imali tu vrednost nego bi bili ucestala pojava.Ne mislim naravno na materijalnu vrednost! Evo nadjene 2 u italiji cena prava sitnica 7500 i 8500€ http://www.moto.it/usato/usato02.asp?EN=&EMACROMODELLO=100945&ET=tutti&ED=90&EP=%25&ER= Dizes cenu pa vise ne mozemo da kupimo jeftinije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali iskopace nju Bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebeograd 7 Napisano Octobar 3, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Promenili su oni vise vlasnika (mislim na ona dva beogradska primerka), kod drugara i mene je bio onaj sa fluoroscentno narandzasto ofarbanim felnama na servisu. Crkao mu je bio anlaser, sredili smo to i onda se dva dana vozali kao zmajevi. Ne secam se vise ko je tada bio gazda tog Martina i sta se sa tim motorom dalje desavalo. pozdrav drugari, ova tema me podseti na davne srecne dane stare juge. fluo naranzasto ljubicasta martinka je kupljena 90-91 od homera iz 61 ili 62 bloka , ja sam je sa mojim kumom kratko vreme vozao po beogradu dok mi nije u krivini na mostaru spao lanac, imala je 6 u 1 auspuh koji se cuo jasno i glasno sve do auto komande kad bih malo dodao gas na slaviji, ja sam bio klinac a motor je bio zver sva sreca pa me nikad nije patosirao a secam se dobro da sam voleo da ga onako klinacki pocepam do daske naravno bez jakne, stitnika,rukavica a i kacige. bas cu da proverim ovih dana gde je i kome prodat taj motor pa cu vam javiti ako bude nesto konkretnije. pozzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Homer (Zoran) je iz 45 bloka, on je moj prijatelj i nije posedovao tu Martin Hondu, samo je bila kod nas na popravci anlasera, pa mi nije jasno kako si je od njega kupio. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ova je imala i fluo felne, pored jos 10 varijanti. Farbali su felne na 6 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Iskopace nju Bili kad vam kazem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Homer (Zoran) je iz 45 bloka, on je moj prijatelj i nije posedovao tu Martin Hondu, samo je bila kod nas na popravci anlasera, pa mi nije jasno kako si je od njega kupio. ??? Ma nije hteo da ti kaže da se ne ubedačiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Homer (Zoran) je iz 45 bloka, on je moj prijatelj i nije posedovao tu Martin Hondu, samo je bila kod nas na popravci anlasera, pa mi nije jasno kako si je od njega kupio. ??? Ma nije hteo da ti kaže da se ne ubedačiš... Radio te iza ledja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebeograd 7 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Homer (Zoran) je iz 45 bloka, on je moj prijatelj i nije posedovao tu Martin Hondu, samo je bila kod nas na popravci anlasera, pa mi nije jasno kako si je od njega kupio. ??? evo jutros sam proverio kako je isla kupovina, u pravu si nije homer prodao motor hebiga mnogo je vremena proslo pa su mi se imena izmesala, zlaja taksista iz kapije na konjarniku je prodao mom kumu iz deset avijaticara, malo smo se vozali sa njom pa se pojavio kupac i motor je zavrsio kod vuleta prevaranta iz 62 bloka, njega sigurno poznajes kao zeta srdjana siptara koji se druzio sa homerom u to vreme i drzao je kafic "king" u ivana ribara. e onda je vule u vezi sa prodajom martinke pravio nekakvu kombinaciju sa rolijem iz 61 bloka , roli je mislim sredjivao tu struju kod homera, posle je roli prodao nekom punijem momku iz 45 bloka koji je ziveo u zgradi preko puta homera, taj je dobio valjda papire za kanadu, dal je i hondu poterao ili je prodao tu joj gubim trag... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan posle je roli prodao nekom punijem momku iz 45 bloka koji je ziveo u zgradi preko puta homera, taj je dobio valjda papire za kanadu, dal je i hondu poterao ili je prodao tu joj gubim trag... pozzz "Puniji" momak je Debeli Basa, nije u Kanadi zivi negde u okolini Beograda i nema Martina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne iz Umaga ove godine... Evo i tko i gdje ju je radio http://www.airbrush-maxart.com/_02.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj doprinos za ljubitelje CBXa, slika ortakovog motora! Tip se zove Maxa, drzhi jedini tattoo studio u Staroj Pazovi i blizu je centra pa ako prolazite chisto da znate gde mozhete popiti bajkersku kaficu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo videh u Africi pretprošle godine bilo zanimljivo pa slikah...Mislim da je kawa u pitanju, ali ne znam koja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1318 Napisano Jun 11, 2009 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z1300... On, CBX, i Benelli 750 Sei su bili svetska trojka shestocilindrasha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 7, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Izvin`te momci shto ja sad vadim postove iz naftalina ,al ocu da puknem od ovih prica i fotki koje kacite. najezio sam se. :)Kakva lepa vremena.. Uhhh da sam ja znao za lokalne airbrush umetnike 90tih gde bi mi kraj bio ... Evo jedne prave Martinke....Ja sad malo kvarim sliku, al tad ...a i sad , ovaj motor zaustavlja dah. KAd se kresne svi gledaju u nebo gde grmi.. Cuo sam da je Martinka zavrshila u BG. Proka mi rece. Ja sam hteo ponovo da je otkupim od Amora iz Leskovca al sam zakasnio. Smrc..pa mi prolete josh jedan z900 i tako da sam se pomirio sa sudbinom. Ovakvih mislim da je jako malo izashlo oko , dal oko 350 onomad. godina sa slike je 90-91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan sudeći po slici, godina je 92 i mladje, jer je iza tebe Suzana serije N ili W Inače, definitivno neprejebiv model motora. Ako nekom znači - Kovač iz Čačka prodaje njegovu prerađenu Z1300 '79 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 8, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan bice da je 92, leto...uff matori se .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...