Jump to content

Moto Zajednica

CBX1000 MARTIN u caffe racer varijanti

Recommended Posts

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

1990. godina.Imao sam 18 godina i vozio CBX ,niko nije bio sretniji u galaksiji! :);)

post-1867-12879006345511_thumb.jpg

post-1867-12879006347192_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

Osamdesetih je Vlada divljak iz Mladenovca prodao porodicnu kucu i kupio CBX1000 mi smo tada vozili mz i jave,kako smo mu zavideli.Motor je bio kao kuca i veci

Nekad je bio a sad nam je ostalo samo da pripovedamo.Nema dovoljno tih motora za sve nas a i kad bi imalo ne bi onda imali tu vrednost nego bi bili ucestala pojava.Ne mislim naravno na materijalnu vrednost!

Evo nadjene 2 u italiji cena prava sitnica 7500 i 8500€  ;)

http://www.moto.it/usato/usato02.asp?EN=&EMACROMODELLO=100945&ET=tutti&ED=90&EP=%25&ER=

martin cbx i honda cbx imaju zajednicku samo masinu.

martin je bio oko 4x skupljhi.

• Drug član, 2750 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Hondu CBX 1000 Martin nije tako lako naci u oglasima a cena je sigurno  :o

Evo jedne lepe kopije CBX 1000 koju je vozio cuveni  Mike Hailwood.

Naopako,takav agregat da se dobošima zaustavi ?! :o

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Osamdesetih je Vlada divljak iz Mladenovca prodao porodicnu kucu i kupio CBX1000 mi smo tada vozili mz i jave,kako smo mu zavideli.Motor je bio kao kuca i veci

Nekad je bio a sad nam je ostalo samo da pripovedamo.Nema dovoljno tih motora za sve nas a i kad bi imalo ne bi onda imali tu vrednost nego bi bili ucestala pojava.Ne mislim naravno na materijalnu vrednost!

Evo nadjene 2 u italiji cena prava sitnica 7500 i 8500€  ;)

http://www.moto.it/usato/usato02.asp?EN=&EMACROMODELLO=100945&ET=tutti&ED=90&EP=%25&ER=

Dizes cenu pa vise ne mozemo da kupimo jeftinije!

• U prolazu, 20 postova

Promenili su oni vise vlasnika (mislim na ona dva beogradska primerka), kod drugara i mene je bio onaj sa  fluoroscentno narandzasto ofarbanim felnama na servisu. Crkao mu je bio anlaser, sredili smo to i onda se dva dana vozali kao zmajevi. :)  Ne secam se vise ko je tada bio gazda tog Martina i sta se sa tim motorom dalje desavalo.

pozdrav drugari,

ova tema me podseti na davne srecne dane stare juge.

fluo naranzasto ljubicasta martinka je kupljena 90-91 od homera iz 61 ili 62 bloka ,

ja sam je sa mojim kumom kratko vreme vozao po beogradu dok mi nije u krivini na mostaru spao lanac,

imala je 6 u 1 auspuh koji se cuo jasno i glasno sve do auto komande kad bih malo dodao gas na slaviji,

ja sam bio klinac a motor je bio zver sva sreca pa me nikad nije patosirao a secam se dobro da sam voleo da ga onako klinacki pocepam do daske naravno bez jakne, stitnika,rukavica a i kacige. 

bas cu da proverim ovih dana gde je i kome prodat taj motor pa cu vam javiti ako bude nesto konkretnije.

pozzzzzzz

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

Homer (Zoran) je iz 45 bloka, on je moj prijatelj i nije posedovao tu Martin Hondu, samo je bila kod nas na popravci anlasera, pa mi nije jasno kako si je od njega kupio.  ???

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Homer (Zoran) je iz 45 bloka, on je moj prijatelj i nije posedovao tu Martin Hondu, samo je bila kod nas na popravci anlasera, pa mi nije jasno kako si je od njega kupio.  ???

Ma nije hteo da ti kaže da se ne ubedačiš... ;)

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Ma nije hteo da ti kaže da se ne ubedačiš... ;)

Radio te iza ledja!

• U prolazu, 20 postova

evo jutros sam proverio kako je isla kupovina,

u pravu si nije homer prodao motor hebiga mnogo je vremena proslo pa su mi se imena izmesala,

zlaja taksista iz kapije na konjarniku je prodao mom kumu iz deset avijaticara,

malo smo se vozali sa njom pa se pojavio kupac i motor je zavrsio kod vuleta prevaranta iz 62 bloka,

njega sigurno poznajes kao zeta srdjana siptara koji se druzio sa homerom u to vreme i drzao je kafic "king" u ivana ribara.

e onda je vule u vezi sa prodajom martinke pravio nekakvu kombinaciju sa rolijem iz 61 bloka ,

roli je mislim sredjivao tu struju kod homera,

posle je roli prodao nekom punijem momku iz 45 bloka koji je ziveo u zgradi preko puta homera, taj je dobio valjda papire za kanadu, dal je i hondu poterao ili je prodao tu joj gubim trag...

pozzz

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

posle je roli prodao nekom punijem momku iz 45 bloka koji je ziveo u zgradi preko puta homera, taj je dobio valjda papire za kanadu, dal je i hondu poterao ili je prodao tu joj gubim trag...

pozzz

"Puniji" momak je Debeli Basa, nije u Kanadi zivi negde u okolini Beograda i nema Martina.

• Svrati ponekad, 271 postova

Evo moj doprinos za ljubitelje CBXa, slika ortakovog motora! Tip se zove Maxa, drzhi jedini tattoo studio u Staroj Pazovi i blizu je centra pa ako prolazite chisto da znate gde mozhete popiti bajkersku kaficu! ;D ;)

post-1587-12879036997801_thumb.jpg

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Izvin`te momci shto ja sad vadim postove iz naftalina ,al ocu da puknem od ovih prica i fotki koje kacite. najezio sam se. :)Kakva lepa vremena..

Uhhh da sam ja znao za lokalne airbrush umetnike 90tih gde bi mi kraj bio ...

Evo jedne prave Martinke....Ja sad malo kvarim sliku, al tad ...a i sad , ovaj motor zaustavlja dah. KAd se kresne svi gledaju u nebo gde grmi..

Cuo sam da je Martinka zavrshila u BG. Proka mi rece. Ja sam hteo ponovo da je otkupim od Amora iz Leskovca al sam zakasnio. Smrc..pa mi prolete josh jedan z900 i tako da sam se pomirio sa sudbinom.

Ovakvih mislim da je jako malo izashlo oko , dal oko 350 onomad. godina sa slike je 90-91

IpHyy_cbxo.jpg

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

sudeći po slici, godina je 92 i mladje, jer je iza tebe Suzana serije N ili W  ;)

Inače, definitivno neprejebiv model motora.

Ako nekom znači - Kovač iz Čačka prodaje njegovu prerađenu Z1300 '79  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja