Ninja66 2841 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sad me je Vladica69 setio velike ljubavi sa početka 80-ih. EGLI Kawasaki MRD1 suncetihebempajasamvoleoroveprenegoštosunastali ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kaze da nema vise tog videa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Beneli 900 SEI Video sam ga u Dubrovniku 1987 i LAverdu RGA1000 jota Kako si se Laverde setio !!?? Narandžasta bese 1000 ? Auto-magazin je testirao u prošlom veku. Na tavanu su brojevi od 70-ih. Imam sliku sa njom u Dubrovniku.Bila je crna sa cuvenim Djuliari sedistem i kerker izduvom. Skleroza... Narandžasta je bila 1200 RGA. A na toj crnoj sam se vozio i Sarajevu na FIM reliju 1985. Bio u partizanima i Prika iz Šibenika me vozio a kad pusti gas Kerker mi uvlači pantalone vojničke. Bruka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi matorci znamo samo treba postaviti pravu temu!Bar se neko setio!Svaka cast momce!!!!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu ,postavicu pitanje ovde! Davne 1990 godine sam posjedovao CBX 1000 1980 ili 81 god. prva reg. Sremska Mitrovica , prodat 1991. braci Misic u Eckoj kod Zrenjanina . Ako neko zna gdje je zavrsio ovaj motor neka javi. Ovaj motor za mene ima veliku emotivnu vrijednost i mozda bi ga opet kupio ,ako se mozda prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu ,postavicu pitanje ovde! Davne 1990 godine sam posjedovao CBX 1000 1980 ili 81 god. prva reg. Sremska Mitrovica , prodat 1991. braci Misic u Eckoj kod Zrenjanina . Ako neko zna gdje je zavrsio ovaj motor neka javi. Ovaj motor za mene ima veliku emotivnu vrijednost i mozda bi ga opet kupio ,ako se mozda prodaje. Bila su tri CBX-a u to vreme u S.Mitrovici. Siva,bordo i crveno-bela(farbana). Koju si ti imao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sarajevo 1984. Farbach(naked) i ja. CBX i MARSHAL 6u1, naravno top je skinut. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu ,postavicu pitanje ovde! Davne 1990 godine sam posjedovao CBX 1000 1980 ili 81 god. prva reg. Sremska Mitrovica , prodat 1991. braci Misic u Eckoj kod Zrenjanina . Ako neko zna gdje je zavrsio ovaj motor neka javi. Ovaj motor za mene ima veliku emotivnu vrijednost i mozda bi ga opet kupio ,ako se mozda prodaje. Crvena? Moj cale je kupio od njih i vratio na SRB table vozio je mozda godinu-dve i onda su je cinimi se braca iz Ecke otkupila nazad, ili neko iz Staiceva, uglavnom neko odatle, dalje stvarno neznam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu ,postavicu pitanje ovde! Davne 1990 godine sam posjedovao CBX 1000 1980 ili 81 god. prva reg. Sremska Mitrovica , prodat 1991. braci Misic u Eckoj kod Zrenjanina . Ako neko zna gdje je zavrsio ovaj motor neka javi. Ovaj motor za mene ima veliku emotivnu vrijednost i mozda bi ga opet kupio ,ako se mozda prodaje. Bila su tri CBX-a u to vreme u S.Mitrovici. Siva,bordo i crveno-bela(farbana). Koju si ti imao ? Moja je bila farbana ,bijela sa crvenim. Bio je potpis majstora na rezervoaru Miki ili tako nesto. Da ne otvaram novu temu ,postavicu pitanje ovde! Davne 1990 godine sam posjedovao CBX 1000 1980 ili 81 god. prva reg. Sremska Mitrovica , prodat 1991. braci Misic u Eckoj kod Zrenjanina . Ako neko zna gdje je zavrsio ovaj motor neka javi. Ovaj motor za mene ima veliku emotivnu vrijednost i mozda bi ga opet kupio ,ako se mozda prodaje. Crvena? Moj cale je kupio od njih i vratio na SRB table vozio je mozda godinu-dve i onda su je cinimi se braca iz Ecke otkupila nazad, ili neko iz Staiceva, uglavnom neko odatle, dalje stvarno neznam... Kod Misica se nije vratila ,ako nesto saznas preciznije molim te javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Vozio je i Ljuba bajker 83 ili 84! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan TO : GS Belo-crvenu je vozio Krkelja, naš prezident. Ima sliku kako je vozi na točku. Videću ga večeras pa ću ga pitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 30, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je od koristi, u Kraljevu postoje dva CBX-a koja se voze. Vlasnici su Raus (moto servis) i sin. Siva je originalna, a bordo crvena je sa viljuskom i tockovima od Honde VF. Slucajno imam sliku od sive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Da ali nisu u Martin obradi,a za Rausa znam da ih vozi!U principu ih on restaurira a cerka mu salje delove iz Kanade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Moja je bila farbana ,bijela sa crvenim. Bio je potpis majstora na rezervoaru Miki ili tako nesto. Da ne otvaram novu temu ,postavicu pitanje ovde! Davne 1990 godine sam posjedovao CBX 1000 1980 ili 81 god. prva reg. Sremska Mitrovica , prodat 1991. braci Misic u Eckoj kod Zrenjanina . Ako neko zna gdje je zavrsio ovaj motor neka javi. Ovaj motor za mene ima veliku emotivnu vrijednost i mozda bi ga opet kupio ,ako se mozda prodaje. Crvena? Moj cale je kupio od njih i vratio na SRB table vozio je mozda godinu-dve i onda su je cinimi se braca iz Ecke otkupila nazad, ili neko iz Staiceva, uglavnom neko odatle, dalje stvarno neznam... Kod Misica se nije vratila ,ako nesto saznas preciznije molim te javi. Prodata je u Ecku ili Staicevo, a mislim da su je prethodni vlasnici (ili vlasnik) otkupio nazad. Znam da je bila na BIH table kad ju je moj cale kupio, i bila je BORDO, e sad ne znam dal je farbana ili sta... Pitacu caleta za detalje pa ti javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 30, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A evo veceras slucajno naleteh i na bordo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan To je to... Od momenta kad sam se upustio u ovu temu počele su da mi se dešavaju čudne stvari . Priče i slike o motorima iz 70-ih i 80-ih su me resetovale u mladost. Danonoćno razmišljam o Kawi Z 900, kopam slike po albumima, razmišljam o kupovini i doradi, opsednut sam. Ali mi je drago, volim tu vrstu groznice. To je valjda ljubav. Večeras sedim u moto-klubu i obrazlažem zašto tako nešto iz mladosti treba kupiti. I uvidjam da nisam jedini sa dijagnizom, geometrijskom progresijom ideja se širi. U sred monologa me prekida telefonski poziv , Farbach me zove da vidim kod njega Z 900, stigao večeras. Konicidencija ili ... Kawasaki Z 900, godina 1973.,sve u prvom stanju. Na žalost motor nije na prodaju ali se pojavio u pravi čas ,da me uveri da sam u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan lepo ti stoji matori ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Osamdesetih je Vlada divljak iz Mladenovca prodao porodicnu kucu i kupio CBX1000 mi smo tada vozili mz i jave,kako smo mu zavideli.Motor je bio kao kuca i veci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Osamdesetih je Vlada divljak iz Mladenovca prodao porodicnu kucu i kupio CBX1000 mi smo tada vozili mz i jave,kako smo mu zavideli.Motor je bio kao kuca i veci Nekad je bio a sad nam je ostalo samo da pripovedamo.Nema dovoljno tih motora za sve nas a i kad bi imalo ne bi onda imali tu vrednost nego bi bili ucestala pojava.Ne mislim naravno na materijalnu vrednost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 1, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To je to... Od momenta kad sam se upustio u ovu temu počele su da mi se dešavaju čudne stvari . Priče i slike o motorima iz 70-ih i 80-ih su me resetovale u mladost. Danonoćno razmišljam o Kawi Z 900, kopam slike po albumima, razmišljam o kupovini i doradi, opsednut sam. Ali mi je drago, volim tu vrstu groznice. To je valjda ljubav. Večeras sedim u moto-klubu i obrazlažem zašto tako nešto iz mladosti treba kupiti. I uvidjam da nisam jedini sa dijagnizom, geometrijskom progresijom ideja se širi. U sred monologa me prekida telefonski poziv , Farbach me zove da vidim kod njega Z 900, stigao večeras. Konicidencija ili ... Kawasaki Z 900, godina 1973.,sve u prvom stanju. Na žalost motor nije na prodaju ali se pojavio u pravi čas ,da me uveri da sam u pravu. Jel ovo motor od Dragana iz S. Mitrovice? Ako jeste, dolazio je pre par godina kod nas u Kraljevo na moto skup. Motor je bio tada na neke strane table. Imam i slike, nego nisu skenirane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...