TRIUM 0 Napisano April 23, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovani Novi sam ovde na forumu Od skoro vozim motor Trenutno posjedujem Sym GTS evo model iz 2011 godine Lijep skuter velik i trenutno za moje potrebe idealan Nisam naveo na pocetku Javljam se iz Bosne tacnije grada Brcko Kod nas u BiH slabo je vozena ta marka skutera i podrska za dijelove je jako losa Pa me zanima dali neko ima ili zna Treba mi prednji vizir za taj model A moze mi i poslati odgovor na viber na navedeni broj telefona +387 - 65 - 089 - 915 Unaprijed zahvalan svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16150 Napisano April 23, 2021 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na ove strane. Ni kod nas nije nista bolja slika tog modela, redak, bas redak model na drumu sto znaci da ces tesko naci galanteriju za njega. Mozda jedno od resenja ako nista ne uradis u BiH, kontaktiraj Ivana koji pravi vizire, vidi sa njim da li ti moze napraviti za tvoj model. Ovo je njegov br. 064/2847847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano April 24, 2021 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moto shop Odisej iz Tuzle je zastupnik i prodavac SYM skutera. Probaj tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIUM 0 Napisano April 24, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto shop odisej jeste zastupnik za Sym Al nazalost on nema nista od Syma na stanju. Kontaktirao sam ga nekoliko puta. A hvala za Ivanov broj kontaktirat cu ga Novi sam ovde pa cemo se cuti, kontaktirati Hvala vam puno na ovom odgovoru Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...