Funky 150 Napisano April 23, 2021 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Caberg Duke II Matte Black kaciga. Bila mi je druga kaciga, slabo sam je nosio trenutno mi je višak pa je prodajem. Velicina je M (obim 57-58) - 1550g Kaciga ima suncane naočare, ugradjen pinlock. Ima mogucnost za ubacivanje BT sistema originalnog Caberg kao i ostalih "univerzalnih" varijanti. Ukoliko vam se ne javim na poziv, mozete mi poslati poruku na Viber,Whatsapp,iMessage. Cena: 110 EUR 063/222-863 - Petar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 27, 2021 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Od sutra nisam u BG ako neko bude zainteresovan moze da me kontaktira na Whatsapp, Viber, iMessage. Cena nije fixna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 300 Napisano April 27, 2021 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je kaciga inace, koliko je bucna? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto kasnim s odgovorom, kaciga nije bucna, meni je jako bila prijatna i tiha. Ali kada je uporedim s Schubertom svakako da je bucnija - shodno tome je i cena ova dva modela razlicita. Promenio Maj 6, 2021 član Funky Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 5, 2021 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 100 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 11, 2021 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Up! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 17, 2021 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan 90 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 4, 2021 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan UP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 25, 2021 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...