Zverka 4 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan a jel bila tuèa il nije bila tuèa ? ja sam cula isto kao bila neka tuca ....i to navodno zbog neke ribe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 19, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bila makar neka dobra riba ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 19, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam slikao u povratku' date=' u blizini Farkazdina, prav put, okolo ravnica, zalazak sunca, k'o u americkim filmovima... Kako beše ono od doorsa, Riders on the storm, killers on the road... Opaka slidža! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 19, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim... Karlos,Bane[sV],dkk,Sale i Mira i josh neki prijatelji...bili smo u PA i u petak veche a i u subotu ceo dan... Skup je bio ok, pasulj je samo Bane probao i kaze da je bio extra...mi ostali nismo imali snage [od gladi] da dochekamo suljpa pa smo se najeli roshtilja, koji je bio dobar a jeftin! Defile je bio odlichan, iako se Karlosov motor pregrejao [izgleda da su lopovi i ventilator pokvarili] a Mirin motor se pokvario...Tako da smo proveli neko vreme cheprkajutji po mirinom motoru i pokushavali da ga osposobimo za voznju, na kraju se sve zavrshilo tovarenjem motora u kola... Sreli smo naravno i Dex-a a i NeshuXX-a... Koncert uveche je bio fenomenalan..Dex shteta shto si to propustio... Slike chekamo od Saleta...Ajde Sale pozuri s postavljanjem istih!!! Sve pohvale organizatorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uff, sto se postavljanja fotki tice, tu sam u plicaku, poslacu ih pa ih kaci :oops: Inace, problem je bio u specificnoj svecici koju nisam imao rezervnu i sta da se radi, kratka pamet, otprilike kao da zaboravis da sipas gorivo u motor.... Skup je bio skroz OK, jedino sto zaista nismo probali pasulj vec neke druge sasvim pristojne djakonije a prijatno iznenadjenje je bilo da je na skupu bilo dosta starijih masina (ne mislim na antikvitete vec u smislu pomodarstva u motociklizmu), bilo je i preradjenih masina a bilo je i komada od kojih ne moz' oci odvojiti neko vreme (jedan Guzzi California recimo). Defile pomalo nespretan, malo stojis a malo vozis petom (???) brzinom ali najlosiji utisak su zaista napravili "pucaci" kojih je bilo i u defileu. Organizatorima lagani minus, dobijao se uz placenu kartu bon za klopu ali je nje tako malo bilo da je vecina nije ni dobila dok je od besplatnog piva u gradu ostalo u defileu taman toliko koliko i hrane na skupu - njega ni Bane nije probao Naseg domacina-administratora sa foruma nismo videli, dakle, ceka se neka druga prilika ali zato smo upoznali naseg svajcarskog forumasa Daneta i iskoristili priliku da se upoznamo i malo ispricamo. Vreme uglavnom posluzilo, neka opsta ocena skupa 4 recimo na skali do 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 19, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E pa evo i slika sa Saletovog [lancia88] aparata.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2865 Napisano Jul 21, 2006 Braveheart, 712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio u petak kupio majcu popio neko pivo ,otrovao se od pljeskavica :x al bilo je lepo tek su dolazila kisha je malo smetala al kasnije prestala i ono pucanje iz lonca stvarno ume da po mozgu bije.U subotu i nedelju nisam mogao doci glupi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...