Jump to content

Moto Zajednica

MK COYOTE ,Pancevo

Recommended Posts

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Ovu sam slikao u povratku' date=' u blizini Farkazdina, prav put, okolo ravnica, zalazak sunca, k'o u americkim filmovima... :D

Zdhr8_img0282eg9.th.jpg

Kako beše ono od doorsa, Riders on the storm, killers on the road...

Opaka slidža!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Evo i ja da se javim...

Karlos,Bane[sV],dkk,Sale i Mira i josh neki prijatelji...bili smo u PA i u petak veche a i u subotu ceo dan...

Skup je bio ok, pasulj je samo Bane probao i kaze da je bio extra...mi ostali nismo imali snage [od gladi] da dochekamo suljpa pa smo se najeli roshtilja, koji je bio dobar a jeftin!

Defile je bio odlichan, iako se Karlosov motor pregrejao [izgleda da su lopovi i ventilator pokvarili] a Mirin motor se pokvario...Tako da smo proveli neko vreme cheprkajutji po mirinom motoru i pokushavali da ga osposobimo za voznju, na kraju se sve zavrshilo tovarenjem motora u kola...

Sreli smo naravno i Dex-a a i NeshuXX-a...

Koncert uveche je bio fenomenalan..Dex shteta shto si to propustio...

Slike chekamo od Saleta...Ajde Sale pozuri s postavljanjem istih!!!

Sve pohvale organizatorima!

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

uff, sto se postavljanja fotki tice, tu sam u plicaku, poslacu ih pa ih kaci :oops:

Inace, problem je bio u specificnoj svecici koju nisam imao rezervnu i sta da se radi, kratka pamet, otprilike kao da zaboravis da sipas gorivo u motor....

Skup je bio skroz OK, jedino sto zaista nismo probali pasulj vec neke druge sasvim pristojne djakonije a prijatno iznenadjenje je bilo da je na skupu bilo dosta starijih masina (ne mislim na antikvitete vec u smislu pomodarstva u motociklizmu), bilo je i preradjenih masina a bilo je i komada od kojih ne moz' oci odvojiti neko vreme (jedan Guzzi California recimo). Defile pomalo nespretan, malo stojis a malo vozis petom (???) brzinom ali najlosiji utisak su zaista napravili "pucaci" kojih je bilo i u defileu.

Organizatorima lagani minus, dobijao se uz placenu kartu bon za klopu ali je nje tako malo bilo da je vecina nije ni dobila dok je od besplatnog piva u gradu ostalo u defileu taman toliko koliko i hrane na skupu - njega ni Bane nije probao :)

Naseg domacina-administratora sa foruma nismo videli, dakle, ceka se neka druga prilika ali zato smo upoznali naseg svajcarskog forumasa Daneta i iskoristili priliku da se upoznamo i malo ispricamo. Vreme uglavnom posluzilo, neka opsta ocena skupa 4 recimo na skali do 5.

• Braveheart, 712 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

ja sam bio u petak kupio majcu popio neko pivo ,otrovao se od pljeskavica :x al bilo je lepo tek su dolazila kisha je malo smetala al kasnije prestala i ono pucanje iz lonca stvarno ume da po mozgu bije.U subotu i nedelju nisam mogao doci glupi posao :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja