boban(guga) 293 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako nije kasno ocu ja jednu crnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan `˙ebiga, peocitaj dva posta unazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 2, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan `˙ebiga, peocitaj dva posta unazad... Ovo nemora da znaci da je akcija propala.Spisak je tu, ako se prijavi dovoljan broj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 2, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo na poslu stampali majice u Kraljevu mogu da kontaktiram coveka da kaze koliko bi kod njega kostalo ali mislim da nebi radio malu seriju Mi smo porucili 20 majica i covek je uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj ti prvo za 10 kom, mislim da toliko moze da nas se naguma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ajde videcu sta ce reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 5, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u toku dana cu znati detalje sta koliko i po kojoj ceni Covek je u Indjiji i sutra ce otici drugar do njega i sve saznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 6, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci stampanje majica u jednoj boji bi bilo na kolicinu od 50 kom oko 3 eur dok u dve boje 5,5 na 50 kom To sam se cuo sa covekom zove se Aca iz Indjije i radio je za druge moto klubove (indjija st pazov golubinci ruma itd) Stampa bi bila na ledjima na rukavima i napred Mada je ostalo nedoreceno da bi mi trebala jedna kao uzorak da covek vidi kako hocemo da stampamo ako se odlucimo Videcu sa ovim mojima na poslu za drugog coveka mislim da je u Kraljevu dok iskopam broj javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je prošao, nemamo nikakvih obaveza paaa.... Hoćemo li da se šaramo malo? Nisam pomenuo majce ili bilo šta drugo nego samo postupak dogovora koji je dugotrajan pa je uvek pravo vreme započeti ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zapravo nemam nikakvu ideju, možda bi bilo dobro kada bi u ponudi imali što više stvari pa da se po tome ravna ko koliko može, majce, prišivke i sl. Posle pet godina možemo da redizajniramo Logo. Možemo a ne moramo, kako odlučimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ja zapravo nemam nikakvu ideju, možda bi bilo dobro kada bi u ponudi imali što više stvari pa da se po tome ravna ko koliko može, majce, prišivke i sl. Posle pet godina možemo da redizajniramo Logo. Možemo a ne moramo, kako odlučimo. Vujo, a zasto ne napravis ono glasanje? Mislim da bi se tu najbolje videlo koliko je ljudi zainteresovano i za sta (majice, prisivke...). I na osnovu toga bi moglo da se krene u akciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je povezano sa brojem komada tako da predpostavljam da cemo jedva ispuniti bonus za majce a i mislim da su ljudi tanki sa konfetama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 2, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su ljudi tanki sa konfetama... Dobro mislis.. ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se mi izdogovaramo prikupiće se po neki dinar... A glasanje može da se napravi samo još uvek nema o čemu, nemamo cenu a cenu nemamo jer nemamo količine koje opet nemamo zbog cene. Ali možemo ovim redom: ima li neko svog štampara, poznatog, da nije po oglasu ili neko sa ulice? Sasamajstor radi vez, pričao mi je o tome pa ako se odlučimo za prišivke veće, manje kakve god, čovek je tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 19, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan prošlo je dosta vremena od kako nismo ništa radili od propagandnog materijala. Da li ima interesovanja i za šta, šta bi pravili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Octobar 19, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice moze i majice i prisivci i nalepnice .ja licno sretnem malo mz motora na skupovima, ima da se izlepim ko bozicna jelka,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1038 Napisano Octobar 19, 2015 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Octobar 19, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresivan sam za majice i prišivač(e). Možete li vi koji ste prije kupovali majice da date neke sugestije vezane za dizajn, kvalitet, boje slova itd. vezano za prethodnu seriju majica. Ako toga nema onda da Šumi, ili ko već, okači modele koje je moguće izabrati i da se upisujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Octobar 20, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih sve što pravite, što se dogovorite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada je išlo ovako: napravimo idejno rešenje kakvo želimo pa ga štampamo na tekstilu ili radimo na mašinskom vezu. Majstora koji štampaju ima baš mnogo, puni oglasi... I to je to, deluje jednostavno. Međutim, istini za volju, moram da kažem gde su ispadali problemi. Prvo, teško je napraviti jedinstven stav između cene i kvaliteta jer po tom pitanju nismo složni, jedni bi što jeftinije dok bi drugi trajnu stvar. To onemogućava odabir među ponudama pa na kraju ispada da mi ne znamo šta tražimo jer oba ne idu zajedno. Onda je peroblem i količine, mala serija daje visoku cenu a količine od par stotina komada nama ne trebaju niti ima ko da ih plati. Većina štampara i neće da se zeza sa par komada a sada polako nailazi period Nove godine kada oni imaju posla i ovakve sitnice odlažu za preko leta kada nemaju šta da rade. Opet, preko leta se mi vozimo i treba nas pokupiti sa raznih strana pa mi nemamo vremena da se zezamo sa tim. I tu zapinjemo kad god se ova tema otvori. Rešenja naravno ima a ovog momenta mi padaju na pamet dva. Prvo, prišivke bi mogao da radi Sale Majstor iz Čačka, naš je čovek i kako mi je objašnjavao sve ide digitalno pa bi i neko naknadno, kada skupi pare, mogao da ga zove i poruči pošto. Ovo što pišem nije sigurno jer je priča stara par godina ali zvaću ga da proverim. Što se majci tiče sada je tahnologija štampe razvijenija pa se majce i digitalno štampaju što opet omogućava pojedinačnu izradu. To ne znam ko radi a bilo bi dobro da je neko naš jer se od nas neće para nakupiti, više nam čini uslugu zezajući se sa malom količinom. Ako neko ima ovakav kontakt a da je kvalitet i majce i štampe dobar onda smo rešili i ovu stvar. Kada smo radili prišivke i nalepnice za Skup akciju je preuzeo na sebe Floyd koga odavno nema među nama. On je radio sve: prikupljao pare, jurio se sa štamparima, slao poštom onima koji su poručili... Majce i nalepnice za motore MZ Sveta je radila i platila Asocijacija. Mi smo za to davali pare mada je dosta toga i podeljeno novim članovima i prijateljima tako da te pare nikada nisu vraćene u celosti. Duga nema, Asocijacija je davno to otpisala. Tako je do sada bilo a to nas uopšte ne obavezuje da i ubuduće bude tako. Kako se dogovorimo. Na pare Asocijacije ne mogu da računam jer ih nema, sve ode za Kulinu, Sremčicu ili stazu za održavanje kursa bezbedne vožnje. Tako stoje stvari i sada je sve otvoreno, idemo iz početka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 20, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u ovih 30-ak stranica svašta nešto što je radjeno.Može nešto da se ponovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...