dimmy borgir 1 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: leskovac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Miloshenda(2 crne L) (platio) + (1 bela L) (platio) 2. Cika Dule (1bela XL) (platio) 3. Deki ( 1crna + 1 bela XXL) 4. Makica (1 bela S) 5. Drumskalisica (1 crna + ASH 15 XXL) (platio) 6. Zverinjak (1crna + 1 ASH 15 XXL) 7. Vuja (1 crna + 1 bela XXL) (platio) 8. Kataran (1 bela + 1 ASH 15 L) (platio) 9. Scorpija (1crna + 1 bela XXL) (platio) 10. Đenka (1 crna + 1bela L) (platio) 11. Nash (1crna XXL) (platio) 12. Ssekir (1crna + 1 ash 15 XXL) 13. Kataklinger (1 crna M) 14.Bokam (1 bela XL) 15. Miha (1crna XXL) (platio) 16. Razzor (1 crna XL) (platio) 17. GMH(1crna XXL) (platio) 18. Florijan (1 crna XXL) (platio) 19.Šumi (1 bela XL) (platio) 20. Shabi (1 crna L) 21. Crni Igor (1 bela S + 1 crna XL) 22. Kataran za Slavka (2 ASH 15 XXL) 23. Dimmy borgir (1 crna XL) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ja uplatio juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja uplatio juce Pa sto ne vices.. Svako ko uplati neka mi posalje PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan pa ja nisam znao za to... ocekivao sam da je stigo izvestaj iz banke. u svaki slucaj reseno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Spisak svih koji su se prijavili za majice: 1. Miloshenda(2 crne XL) (platio) + (1 bela L) (platio) 2. Cika Dule (1bela XL) (platio) 3. Deki ( 1crna + 1 bela XXL) 4. Makica (1 bela S) 5. Drumskalisica (1 crna + ASH 15 XXL) (platio) 6. Zverinjak (1crna + 1 ASH 15 XXL) 7. Vuja (1 crna + 1 bela XXL) (platio) 8. Kataran (1 bela + 1 ASH 15 L) (platio) 9. Scorpija (1crna + 1 bela XXL) (platio) 10. Đenka (1 crna + 1bela L) (platio) 11. Nash (1crna XXL) (platio) 12. Ssekir (1crna + 1 ash 15 XXL) (platio) 13. Kataklinger (1 crna + 1 bela M) (platio) 14.Bokam (1 bela XL) 15. Miha (1crna XXL) (platio) 16. Razzor (1 crna XL) (platio) 17. GMH(1crna XXL) (platio) 18. Florijan (1 crna XXL) (platio) 19.Šumi (1 bela XL) (platio) 20. Shabi (1 crna L) (platio) 21. Crni Igor (1 bela S + 1 crna XL) 22. Kataran za Slavka (2 ASH 15 XXL) (platio) 23. Dimmy borgir (1 crna XL) Ako ima jos neko zainteresovan neka se doda na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ja 20.03. po dogovoru poslednji dan za uplatu. Sta nam je ciniti, ajd pozurite malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Sutra kad uspem da pobegnem sa posla ti uplacujem Nema problema!! nije hitno!!! rok za uplate je do 20 aprila.. Ja se izvinjavam ako me je neko zvao bio u Sloveniji 10 dana pa nisam odgovarao na pozive videvsi da je rok 20 .04. nisam zurio ali sutra uplacujem jos jednom moje izvinjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da se izvinjavas, mi smo nasi a i ima vremena. Hteo sam samo malo da probudim temu a i ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan rok pomeren za 20. 04. posto nije dosta ljudi uplatilo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 27, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo li mi da pravimo te majce ili necemo. Ako budemo cekali moze da nam se desi da nam odstampaju samo pola majce a da za ostatak moramo da doplatimo!!! Aj te ljudi kad Vas molim da ovo privedemo kraju. Mnogo cekamo, poskupece pa ce mo opet da pravimo spiskove itd,itd 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 27, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo li mi da pravimo te majce ili necemo. Ako budemo cekali moze da nam se desi da nam odstampaju samo pola majce a da za ostatak moramo da doplatimo!!! Aj te ljudi kad Vas molim da ovo privedemo kraju. Mnogo cekamo, poskupece pa ce mo opet da pravimo spiskove itd,itd isto tako se i meni cini, nisam ovog za majice kontaktirao ima mesec dana... pa svasta mose da bude.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi,molim te, zovi coveka za majce.Skrati rok pa da radimo nesto.Kasnije krece dogovor oko naseg skupa i nece biti vremena. Ko za mesec dana nije uplatio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 30, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Rok se skracuje!! Najkasnije ulate do 10.04 Posle nema!! CENA JE I DALJE ISTA!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ce da bude sredjeno malo sam u debelom ------------------------------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 31, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ce da bude sredjeno malo sam u debelom ------------------------------- I ja sam.. Znam kako je... zvao sam coveka za majice, samo da se zna sve je OK za sad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto kazu ljudi ajd malo da osvezim temu i probudim spavace! Nije jos mnogo vremena ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Majce da budu u Beloj Crkvi na skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Majce da budu u Beloj Crkvi na skupu Ce da budu!! samo jos ostali koji su na spisku da se jave.... ipak cu da prouzim rok ponovo.. jer se ljudi ne javljaju(mozda kasni plata ) , a nije fer da ispalim sve koji su na spisku.. Rok je ponovo 20 april. POSLEDNJI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 5, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šumi, pusti ljudima PP pa neka se izjasne, možda ne prate temu a mi čekamo. I preseci ga negde da znamo da je gotovo sa ovim. A isporuka može da čeka, može i za Skup što da ne ali kako ide može da bude i za sledeći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Spisak svih koji su se prijavili za majice: 1. Miloshenda(2 crne XL) (platio) + (1 bela XL) (platio) 2. Cika Dule (1bela XL) (platio) 3. Deki ( 1crna + 1 bela XXL) 4. Makica (1 bela S) (placeno) 5. Drumskalisica (1 crna + ASH 15 XXL) (platio) 6. Zverinjak (1 ASH 15 XXL) (platio) 7. Vuja (1 crna + 1 bela XXL) (platio) 8. Kataran (1 bela + 1 ASH 15 L) (platio) 9. Scorpija (1crna + 1 bela XXL) (platio) 10. Đenka (1 crna + 1bela L) (platio) 11. Nash (1crna XXL) (platio) 12. Ssekir (1crna + 1 ash 15 XXL) (platio) 13. Kataklinger (1 crna + 1 bela M) (platio) 14.Bokam (1 bela XL) 15. Miha (1crna XXL) (platio) 16. Razzor (1 crna XL) (platio) 17. GMH(1crna XXL) (platio) 18. Florijan (1 crna XXL) (platio) 19.Šumi (1 bela XL) (platio) 20. Shabi (1 crna L) (platio) 21. Crni Igor (1 bela S + 1 crna XL) (platio) 22. Kataran za Slavka (2 ASH 15 XXL) (platio) 23. Dimmy borgir (1 crna XL) Ako ima jos neko zainteresovan neka se doda na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan samo neka pozuri... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 10, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan samo neka pozuri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 13, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam platila ali nisam javila mada vidim da sam precrtana sto me raduje!!! Majceeeeeeeeeee!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam platila ali nisam javila mada vidim da sam precrtana sto me raduje!!! Majceeeeeeeeeee!!! ee pa placeno je onda dvaput za tebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Štampaj majce za sve pare Smem da se kladim da bi se te majce bolje prodavale na Moto-skupovima nego sa aplikacijama nekih poznatijih marki motocikala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...