davidbgd74 1 Napisano April 20, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, iako je motor u garazi (mora da je 'komsija') desni retrovizer mi vise nije fiksiran nego 'se seta'. kada da ga dotegnem ? sta se sve skida i ima li neki specijalni redosled skidanja? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11316 Napisano April 20, 2021 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Olabavi maticu ,okreni retrovizor u zeljeni polozaj ,zategni maticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidbgd74 1 Napisano April 20, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, cezarpa said: Olabavi maticu ,okreni retrovizor u zeljeni polozaj ,zategni maticu. kako doci do matice ? koje sve deklove treba skinuti.. Jerbo se ista nalazi negde unutra, ne moze se do tako lako ;( (ili moze?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11316 Napisano April 20, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2295 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! pogledaj sliku,brezon se uvrce u korman,ona matica sto viri ispod zastitne gumice kad se zavije fiksira retrovizor tako je i na Liberty Promenio April 20, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidbgd74 1 Napisano April 20, 2021 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan aha. ako sam dobro razumeo, onda se ta guma (Zastitna) povuce gore i dodje se do matice kojom se 'odozgo' zateze retrovizor? da li sam dobro skontao? u tom slucaju ne skida se nikavi dekl, plastika ili bilo sta Promenio April 20, 2021 član davidbgd74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11316 Napisano April 20, 2021 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano April 20, 2021 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao na mom, nije bas tako jednostavno pogotovo ako imas veliki vizir.Uz osnovni alat pazljivo ide lako, imas duplu maticu i pazi da pre zatezanja proveris visinu da levi i desni budu u simetriji pa tek onda zategni. I preporuka za original, mala je razlika u ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...