Milanezi 2577 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...suzuki_v_strom/ Sta mislite o ovoj ponudi? Jel poznaje neko motor? Gledao sam ga kada sam kupovao motor.Ima dodatne opreme za preko 1000 evra,promenio je 3-4 vlasnika i svi su ga vozili pomalo! Ja sam ga dobijao za ovu cenu jos dok je bio u Beogradu pocetkom prosle godine!I ovo je model k9,mozda je registrovan 2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to taj motor koji je promenio 3-4 vlasnika mislim da sam ja bio prvi pa prodao dalje. Motor je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 16, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ćuo sam se sa momkom, kaže da je drugi vlasnik, on je prešao samo 3k na njemu za godinu dana. Nema servisnu knjižicu, servisnu istoriju za 2 god. star motor.........., kupljen u vektoru kod Atile................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ćuo sam se sa momkom, kaže da je drugi vlasnik, on je prešao samo 3k na njemu za godinu dana. Nema servisnu knjižicu, servisnu istoriju za 2 god. star motor.........., kupljen u vektoru kod Atile................ Bio sam bas zagrejan za ovaj primerak,pa da ti kazem neku.Kolega Sharba je bio prvi vlasnik,drugi iz N.Sada,treci iz Bg-a i cetvrti sadasnji vlasnik.Ja sam ga gledao kada ga je prodavao decko iz Bg-a.Imao je 9500 km na satu bio je bez ostecenja.Imao je stvarno dosta opreme koja je koliko vidim i sada na njemu.ima jos i scottoiler i Sarinjov zadnji blatobran koliko se secam.Atila mu je odradio prvi servis na 1000km,a Joca profimoto na 6000km,posle toga verovatrno kod sadasnjeg vlasnika.Sto se tice cene ja sam ga dobijao za 5500e prosle godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 16, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ćuo sam se sa momkom, kaže da je drugi vlasnik, on je prešao samo 3k na njemu za godinu dana. Nema servisnu knjižicu, servisnu istoriju za 2 god. star motor.........., kupljen u vektoru kod Atile................ Bio sam bas zagrejan za ovaj primerak,pa da ti kazem neku.Kolega Sharba je bio prvi vlasnik,drugi iz N.Sada,treci iz Bg-a i cetvrti sadasnji vlasnik.Ja sam ga gledao kada ga je prodavao decko iz Bg-a.Imao je 9500 km na satu bio je bez ostecenja.Imao je stvarno dosta opreme koja je koliko vidim i sada na njemu.ima jos i scottoiler i Sarinjov zadnji blatobran koliko se secam.Atila mu je odradio prvi servis na 1000km,a Joca profimoto na 6000km,posle toga verovatrno kod sadasnjeg vlasnika.Sto se tice cene ja sam ga dobijao za 5500e prosle godine. hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Februar 16, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao dobra prica, ima dosta opreme, licno mislim da je cena malo jaca.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 16, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan sharba, jel si ga ti ovako opremio malo mi čudno da motor promeni 4 vlasnika za 2 ipo godine, al dobro. šta mislite, koliko vredi? 5k? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, pokaži čoveku 5k, i sto posto teraš motor kući! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao dobra prica, ima dosta opreme, licno mislim da je cena malo jaca.... Stromovi drze cenu bas visoko.Ako mu spusti cenu par stotina prodace ga brzo.Mlad je motor,sa malo kilometara i sa skoro svom mogucom dodatnom opremom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Februar 16, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Par stotina dole i to je po meni realna cena. Ja posedujemem potpuno isti,boja ,godiste, ne bih ga dao ispod 5000.Odlican je motor,jako udoban i lepo se vozi. Nameran sam da sledece godine menjam, ali prvi malo bolji je duplo skuplji. Mada cena u danasnje vreme je vrlo relativna stvar. Svakako sve vezano za motore je nerealno, ali nema ljubavi bez bola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 16, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ponudio sam 5k, pa ćemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga prodao samo sa Sarinjovim skid plate-om i stitnicima za ruke. Po meni motor vredi 5500€ sa svom tom opremom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Februar 16, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ovaj motor vredi 5k svakako, mislim da ces napraviti posao ako si ponudio toliko. Iskreno, 100 ili 200 eura nije vredno da se propusti dobar bajk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Februar 16, 2013 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Javi ishod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan ...ali prvi malo bolji je duplo skuplji!!! Prava konstatacija kolega Zaricu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Par stotina dole i to je po meni realna cena. Ja posedujemem potpuno isti,boja ,godiste, ne bih ga dao ispod 5000.Odlican je motor,jako udoban i lepo se vozi. Nameran sam da sledece godine menjam, ali prvi malo bolji je duplo skuplji. Mada cena u danasnje vreme je vrlo relativna stvar. Svakako sve vezano za motore je nerealno, ali nema ljubavi bez bola. Na koji si se nameračio? Šta te je navelo da gledaš drugi motor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ko god je ikad putovao u dvoje sa kompletnim prtljagom i morao da predje par stotina kilometara sa Stromom autoputem pozeleo je nesto od 1000 + kubika... Logican sled je BMW GS 1200 Adv, Triumph Explorer 1200, meni se kroz glavu vrzma i Kawasaki Versys 1000... a sve je to bar duplo skuplje od Stroma! Ja sam odlucio da provedem jos jednu sezonu na Stromu a da za razliku u parama u odnosu na gore pomenute motore napravim neke lepe ture za pamcenje i kupim dslr aparat i gopro kameru i da iste zabelezim na pravi nacin ali to samo odlaze kupovinu vece krstarice za jednu sezonu, naravno ako bude finansijskih mogucnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Februar 17, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve lepo i umesto mene nedostojnog objasni Creativ. Samo bih dodao da ta prokleta težnja,želja za nečim većim,boljim, čoveka stalno tera da mašta,teži. Kavasaki Versus,Tenera, su nešto što bih želeo u budućnosti, međutim evo navede me kolega i na Triumf. Ipak je lepo maštati,biti zadovoljan i uživati sa onim što imaš. a ostati normalan u svim uskušenjima koje nudi ovo potrošačko društvo. Ipak život je samo jedan i treba u njemu uživati,voleti,družiti se i naravno putovati sa dobrim i dragim ljudima. Ne postoji nikakav motor koji će ti nadomestiti prave,ljudske stvari. Ipak treba se osvrtati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako Zaricu! A sto se mehanizacije tice, 2014. je najavljen novi Strom 1000 u prodaji, mozda ostanemo verni Suzukiju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ko može sebi da priušti skuplji,jači,brži motor on ce ga i kupiti uz razloge da je strom slab za prtljag,voznju u dvoje,autoput itd.Ko ne može,zadovoljiće se stromićem sa svim njegovim manama i vrlinama.Kad vidim putopise na kakvim biciklicama ljudi prave ozbiljne ture odmah zaboravim na ideju o kupovini jačeg motora. Što kaže Žarić čovek je proklet u svojim željama! Razmišlja li se o nekom okupljanju ove godine uz pićence i meze? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravo pitanje! Stalno pratim kolege Stromase na Hrvatskom forumu, mogli bi se malo ugledati na njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo jednom jedno okupljanje... Bilo lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bilo jednom jedno okupljanje... Bilo lepo... Ti si jedan od iskusnijih stromaša na forumu,preuzmi inicijativu oko organizacije . Mogli bi sada da se dogovorimo okvirno u kom periodu bi bilo okupljanje,pa da se krene lagano u pripreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde onda da otvorimo novu temu, da ne pišemo ovde. I naravno da se svi uključimo da to ispadne kako treba! Ko bi sve hteo da se malo angažuje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Otvorena je tema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...