Due 16542 Napisano April 9, 2021 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kod Trgokomerc-a, na ustima su ti, na Zrenjanincu. Oni drže FAG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Due said: Pogledaj kod Trgokomerc-a, na ustima su ti, na Zrenjanincu. Oni drže FAG. Ne znam za tu radnju. A oni nisu bas izgleda vicni on line maketingu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16542 Napisano April 9, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu radnja već firma. Stani kod njih pa pitaj. Daj broj tog ležaja pa da tražimo? Zrenjaninski put 150 a. Promenio April 9, 2021 član Due Dodatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko odavde menjao ležaj korpe kvačila? Ako jeste , gde ste ga kupili?Šta se desilo tvom ležaju?Послато са SM-A202F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Dejan Petrovic said: Šta se desilo tvom ležaju? Послато са SM-A202F помоћу Тапатока Mom nista. Moj je ok. Na drugom motoru je stradao lezaj i imamo problem da ga pronadjemo. Dimenzija je: tako da ako neko zna gde ima ili je nabavljao za sebe neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 9, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Astral je napisao: Mom nista. Moj je ok. Na drugom motoru je stradao lezaj i imamo problem da ga pronadjemo. Dimenzija je: tako da ako neko zna gde ima ili je nabavljao za sebe neka javi. Jeste li probali u MRG-u? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2702 Napisano April 10, 2021 Drug član, 1015 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mom nista. Moj je ok. Na drugom motoru je stradao lezaj i imamo problem da ga pronadjemo. Dimenzija je: tako da ako neko zna gde ima ili je nabavljao za sebe neka javi.Dodatno pitanje.Može li se staviti, umesto dimenzije 39.8,Dva ležaja 23 + 17,ili tri ležaja po 13.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano April 10, 2021 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan 0216622111 Optima NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano April 10, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jei se iskoristio lep dan? Bukulja - Arandjelovac Mali hrast njam,njam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 11, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2021 at 10:15 PM, ThePainkiller said: Jeste li probali u MRG-u? Nismo, probacemo. 23 hours ago, Surla85 said: 0216622111 Optima NS Hvala za broj, probacemo u ponedeljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 11, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko od kolega sa foruma prošao danas ka gradu, malo pre 18h, sa crveno-belim V Stromom 1050XT, ibarskom magistralom kod Metroa i bivšeg Mitsubishi Vel auta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2702 Napisano April 11, 2021 Drug član, 1015 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan To moraš da pitaš u drugoj temi, pošto se separatišu od 650 i 1000.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 11, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Krmco said: To moraš da pitaš u drugoj temi, pošto se separatišu od 650 i 1000. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Grešiš. Tu grupu "Suzuki V Strom 1050 / 1050XT vlasnici" sam ja napravio, ali ne da bi se separatisali, nego da bi se u njoj razmenjivala iskustva vezano konkretno za taj model i da ne bi spamovali ovu uopštenu grupu za Stromove. Ali to ne znači da ne pratimo i ovu grupu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 11, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Чекај, какве то ствари специфичне за тај модел? Хоћеш рећи да Стром није направљен савршен?! Да су морали, осим оних "плач мајке Божје" светала, још нешто да раде?! Неприхватљиво! На Строму се притисак у гумама проверава на 2 године, допумпавање на 4, а остале ствари и ређе. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 11, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reći da svetla uopšte nisu loša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano April 12, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, bane917 je napisao: Jel neko od kolega sa foruma prošao danas ka gradu, malo pre 18h, sa crveno-belim V Stromom 1050XT, ibarskom magistralom kod Metroa i bivšeg Mitsubishi Vel auta? Ako je imao crni top case mislim da je bio na treningu Koncept 192 danas na Tresijama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2702 Napisano April 12, 2021 Drug član, 1015 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš. Tu grupu "Suzuki V Strom 1050 / 1050XT vlasnici" sam ja napravio, ali ne da bi se separatisali, nego da bi se u njoj razmenjivala iskustva vezano konkretno za taj model i da ne bi spamovali ovu uopštenu grupu za Stromove. Ali to ne znači da ne pratimo i ovu grupu .Ček.Naziv ove teme je suzuki v-strom Srbija, nigde ne piše koji model.Za 20 godina proizvodnje, nije pravljen samo jedan model.Zašto je potrebno bilo otvarati novu temu.Kako da pobedimo GS sektu, kad se mi unutar naše delimo .Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16542 Napisano April 12, 2021 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan To što si ti slepac na staroj hiljadarki, tvoj problem... Jel ti uopšte znaš kolika je razlika između ta dva modela? Kao vazdušara i LC. I skuplja registracija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano April 12, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Stromeri, zna li neko nekoga,da ovaj zna koga,da on prodaje stroma.Interesuje me samo 650 dvojka ili trojka model, ne manišem. Probah oba i dvojka mi nekako u nijanse lepše leži pa da probam nju neko vreme. U oglasima mrka kapa, niti izbora niti novih oglasa.Hvala na helpu i ostante složni ne se sektašite kao bavarci sad kad i ja hoću udjem u vašu avliju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2702 Napisano April 12, 2021 Drug član, 1015 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan To što si ti slepac na staroj hiljadarki, tvoj problem... Jel ti uopšte znaš kolika je razlika između ta dva modela? Kao vazdušara i LC. I skuplja registracija.Ko bre slepac, daj dva nova stromaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano April 12, 2021 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novog i još novijeg, i jednog starog dragog prijatelja Djoleta, iskusnog nindžu koji pravi čuda svakojaka od šus plehova i vodonepropusnih materijala u vidu torbica poslato preko one stvari 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 12, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Krmco said: Ček. Naziv ove teme je suzuki v-strom Srbija, nigde ne piše koji model. Za 20 godina proizvodnje, nije pravljen samo jedan model. Zašto je potrebno bilo otvarati novu temu. Kako da pobedimo GS sektu, kad se mi unutar naše delimo . Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Daleko bilo da se delimo. Pa vidiš da smo i ovde i pratimo ovu grupu gde smo svi. Ova druga je samo iz praktičnih razloga za vlasnike Stroma 1050. Da ne traže nekada u budućnosti rešenje nekog problema ili nešto vezano konkretno za taj model u gomili uopštenih stvari za sve Stromove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 12, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, saxi said: Evo novog i još novijeg, i jednog starog dragog prijatelja Djoleta, iskusnog nindžu koji pravi čuda svakojaka od šus plehova i vodonepropusnih materijala u vidu torbica poslato preko one stvari Koji kolega vozi ovog plavo sivog Stroma 1050XT? Jel to Kosta? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano April 12, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Slaba rezolucija, rekao bih da jeste Kosta,zetonja moj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 12, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mrg Kula nema, Optima NS , nema. Ostaje kao opcija samo Eurosumar i Atila Horgos. Sto dalje implicira da ce morati Atila da nabavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...