danilo-0306 12 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imas i u markusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan @DARK pa zemljache kako da omashim temu u OFF TOPICU ??? Ali ajde ako tako kazesh , nije bilo namerno. @Aspirnikus Shtitnike sam narucio kod Joce PROFI MOTO sa karaburme sve me iskoshtalo 6000 din. Shtitnici , distanceri, duzi vijci tegova ... Ma bre imas temu za V-strom opremu.Tu stavljamo sve ovog tipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite da sacekamo sledecu sezonu, neki prvi moto skup i tu se svi nadjemo, a? Ili nesto odvojeno. Koliko bi nas uopste bilo? 1.Zeky 2.Aspirinikus 3.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zeky 2.Aspirinikus 3.MILJAN-DARK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zeky 2.Aspirinikus 3.MILJAN-DARK 4.tep3a 5. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zeky 2.Aspirinikus 3.MILJAN-DARK 4.tep3a 5. zzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 6, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zeky 2.Aspirinikus 3.MILJAN-DARK 4.tep3a 5. zzz 6. doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zeky 2.Aspirinikus 3.MILJAN-DARK 4.tep3a 5. zzz 6. doktor 7.Danilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam jedan problem. Juče sam palio motor i nakon gašenja jedva sam izvukao ključ iz brave. Dešavalo mi se i tokom leta da ključ teže ulazi u bravu i da pre paljenja moram prvo da vratim na zaključavnje pa tek onda na paljenje. Namazao sam ključ glicerinom, Bolje je ali i dalje zapinje prilikom izvlačenja. Da li je neko imao ovakv problem kod Stroma? Motor je još u garanciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 9, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Desava se...Probaj sa WD40, moze malo da pomogne. Ako se nastavi ne gine ti menjanje brave. Imas malo vise informacija na www.v-strom.com.hr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam jedan problem. Juče sam palio motor i nakon gašenja jedva sam izvukao ključ iz brave. Dešavalo mi se i tokom leta da ključ teže ulazi u bravu i da pre paljenja moram prvo da vratim na zaključavnje pa tek onda na paljenje. Namazao sam ključ glicerinom, Bolje je ali i dalje zapinje prilikom izvlačenja. Da li je neko imao ovakv problem kod Stroma? Motor je još u garanciji. Desava se i kod mene ponekad, kako je u garanciji jos skoro 1.5 dana, ne brinem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zeky 2.Aspirinikus 3.MILJAN-DARK 4.tep3a 5. zzz 6. doktor 7.Danilo 8.Saxi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16874 Napisano Novembar 9, 2009 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Desava se...Probaj sa WD40, moze malo da pomogne. Ako se nastavi ne gine ti menjanje brave. Imas malo vise informacija na www.v-strom.com.hr Meni se u jednom trenutku desilo da malo teze izlazi kljuc. Resio sam upravo sa par kapi wd40 (cevcicom injektovao u bravu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16874 Napisano Novembar 9, 2009 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zeky 2.Aspirinikus 3.MILJAN-DARK 4.tep3a 5. zzz 6. doktor 7.Danilo 8.Saxi 9. severian Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa da bude kao kod ovog okupljanja: Obratiti paznju na zvuk lima i grebanje po asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16874 Napisano Novembar 10, 2009 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa da bude kao kod ovog okupljanja: Ne moze - kod nas nema preticanja u koloni :D Inace, ono struzu zastite iznad fuzastera. Strom jeste izuzetno agilan motor, ali ga i majstori sa snimka voze za sve pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi bilo malo zajebano kad su onog u plavoj jakni obisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Novembar 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a obara ga isključivo counter steering-om...lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan U jednom trenutku je bas bilo opasno jer kad je obilazio predzadnjeg zaneo mu se bajk od kocenja.Cak je i ovaj ispred njega cuo to.Nije zezanje ali ovaj tip ocigledno nema fabricke plastikanere na felnama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ludi Grci! Pa nije valjda da ima samo 9 nas na BJB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Ludi Grci! Pa nije valjda da ima samo 9 nas na BJB? 10-orica...Dark je veliki za dvoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Upisace se i Dimac sigurno,trenutno nije u mogucnosti da prati forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ludi Grci! Pa nije valjda da ima samo 9 nas na BJB? 10-orica...Dark je veliki za dvoje... SUPER TESKA-DOZIVOTNOOOOOOOO.!!!! IHAAAAAAAAAAA... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A pa upisacemo i Dimca, ali mu javite kad mozete. ;D 1.Zeky 2.Aspirinikus 3.MILJAN-DARK 4.tep3a 5. zzz 6. doktor 7.Danilo 8.Saxi 9. severian 10. Dimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...