TAZZ 1466 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne ne...Na sliku od gornjeg posta sam napisao to DL650?Pošto ono sa slika mi ne liči na Suzuki V90° 650cm³ motor.Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 19, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne ne...Na sliku od gornjeg posta sam napisao to DL650?Pošto ono sa slika mi ne liči na Suzuki V90° 650cm³ motor.Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using TapatalkTo je versys 650 pre sam vozio er6n koji ima isti agregat pa sam naveo kao primer kako sam tamo resio to trzanje...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Da dl650 je u pitanju. Taman da se igram tokom hladnih dana... Odradicu sve navedeno pa cu ispratiti rezultat. a sto se tice obrtaja taj raspon mi najvise odgovara jer je to moja voznja od 3k-6k fali aftermarket auspuh ali otom-potom Evo slike motora Sent from my iPhone using TapatalkNeka je sa srećom kupovina komšija. Lepo da te služi!Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 19, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Odvozah danas do kuce prvih 300km na Stromu i pored onog naglog ubrzanja sto mi smeta htedoh da vas pitam koja je najbolja solucija za prednje kocnice? Ono je Blagi uzas kako koci, sreo sam jednog kolegu rece mi da se stavlja komplet disk od gsxr?? Jel neko to radio ili je dovoljno da se stave neke dobre plocice??? Ako jeste dajte oznake koje da uzmem jer ovako ne ide...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Octobar 20, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Stefan_kv je napisao: Odvozah danas do kuce prvih 300km na Stromu i pored onog naglog ubrzanja sto mi smeta htedoh da vas pitam koja je najbolja solucija za prednje kocnice? Ono je Blagi uzas kako koci, sreo sam jednog kolegu rece mi da se stavlja komplet disk od gsxr?? Jel neko to radio ili je dovoljno da se stave neke dobre plocice??? Ako jeste dajte oznake koje da uzmem jer ovako ne ide... Sent from my iPhone using Tapatalk Dobre pločice, pancir creva novo kočiono ulje i naravno gume. E sad sinterbronza jede diskove a i traži da se ugreje dok ne ugreješ kočnice kočenje je k... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ima kombinacija sa Hondama i sa GSXRom... Probaj prvo...Pancirna creva pune dužine, dakle ne da se razdvaja sa jedne kandže na drugu, nego sa ručice direkt linija na kandže.Ručica druga, sa Honde zaboravih sad, ali 3/4 klip. Da bude ...Druge pločice...I to će samo po sebi biti ogromno poboljšanje ...Sledeće je zamena kandži, sa 2 klipana na 4 klipana... E tu će se oseti.... Kočenje...Tako barem kažu...Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Dobre pločice, pancir creva novo kočiono ulje i naravno gume. E sad sinterbronza jede diskove a i traži da se ugreje dok ne ugreješ kočnice kočenje je k... Organske bi trebalo da koce odmah ?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ima kombinacija sa Hondama i sa GSXRom... Probaj prvo...Pancirna creva pune dužine, dakle ne da se razdvaja sa jedne kandže na drugu, nego sa ručice direkt linija na kandže.Ručica druga, sa Honde zaboravih sad, ali 3/4 klip. Da bude ...Druge pločice...I to će samo po sebi biti ogromno poboljšanje ...Sledeće je zamena kandži, sa 2 klipana na 4 klipana... E tu će se oseti.... Kočenje...Tako barem kažu...Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using TapatalkIdemo redom po spisku sto se kaze Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Octobar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mišljenja da kako ide tako i koči.Ne treba ništa puno dirati ,dobre pločice,pancir creva eventualno,ulje redovno.Ja sam na njega seo sa fazera 1000 koji mnogo bolje koči ali sa 200+ koči skoro pa isto.Meni je poboljšanje dalo i forkbrac učvršćenje. Promenio Octobar 20, 2021 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12541 Napisano Octobar 20, 2021 Ne silazi, 7330 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Stefan_kv said: Organske bi trebalo da koce odmah ? Sent from my iPhone using Tapatalk Koče odmah, jednom ili dva puta. Posle ne koče 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Koče odmah, jednom ili dva puta. Posle ne koče znaci polusinter Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mišljenja da kako ide tako i koči.Ne treba ništa puno dirati ,dobre pločice,pancir creva eventualno,ulje redovno.Ja sam na njega seo sa fazera 1000 koji mnogo bolje koči ali sa 200+ koči skoro pa isto.Meni je poboljšanje dalo i forkbrac učvršćenje.Meni ne smeta sto je tromiji jer mi ni ocekivanja nisu bila nesto velika. Kruziram i boli me uvo, ali na kocnice gledam kroz sigurnost u voznji... A imam i jednu glupu naviku da kocim samo kaziprstom gde sam danas panicno dodavao prste da bih ukocio na vreme. Svakako idu nove plocice, creva i ulje za pocetak pa cemo videti...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Na Vstromu bi trebalo imati Forkbrace... Čini...Ja sam na mom imao Forkbrace, Pancir creva i razmišljao sam o drugoj ručici... 2003 Honda CBR954RR Fireblade ja mislim... U svakom slučaju 3/4 klip, na V-strom DL 1000 je 1/2.... Dakle veći klip, više gura, treba da je bolje. Nike to skupo, ručica oko 30-50, creva do 50...Za 100evra plus ulje oko 5€... Malo igre ... Eto poboljšanja kočnica...Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Octobar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio ti si uzeo onog u Beočinu.Pitanje zašto su mu menjani diskovi na toj kilometraži i šta tu nije dobro urađeno Promenio Octobar 20, 2021 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Da njega sam pazario pre neki dan. Ne znam sta tu ima da se ne uradi dobro ali sam probao jos dva pored njega i nisam primetio bolje kocenjeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Na Vstromu bi trebalo imati Forkbrace... Čini...Ja sam na mom imao Forkbrace, Pancir creva i razmišljao sam o drugoj ručici... 2003 Honda CBR954RR Fireblade ja mislim... U svakom slučaju 3/4 klip, na V-strom DL 1000 je 1/2.... Dakle veći klip, više gura, treba da je bolje. Nike to skupo, ručica oko 30-50, creva do 50...Za 100evra plus ulje oko 5€... Malo igre ... Eto poboljšanja kočnica...Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using TapatalkZaboravih reći....Onda sam rešio da kupim onaj koji koči...Umobolno...DL1000 2014+Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan I resen problem Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 20, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Probao i sinter i ovaj i onaj i sve što sam uradio je da sam ubio diskove, doduše na 70.000 i kontam da bi se istrošili kako god okreneš…a kočenje i sa organic i sa sinter isti k…to jest dosta slabo, ali zato ukočiš ranije i stisneš muški i problem rešen.. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ma Kad zapnem koci on, nema gde ali ja navikao jednim prsticem suptilno sto ovde def ne radi posao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Octobar 20, 2021 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Stefan_kv je napisao: Ma Kad zapnem koci on, nema gde ali ja navikao jednim prsticem suptilno sto ovde def ne radi posao Sent from my iPhone using Tapatalk Neznam za te starije modele mada vidim da je sve kao na novom isto osim ABS-a ali ja sam sa mojim zadovoljan kako koči. Jedino me nerviraju klešta koja lupkaju, mislio sam da je problem u ležaju vrata prednje vile i oterao u servis kad oni kažu to tako treba ako tako kucka sa 1000 km šta će raditi sa 10.000 km . Ne vidim potrebu da i klešta toliko plivaju na bolcnama kada su već plivajući diskovi ali očigledno je koliko para toliko muzike. Promenio Octobar 20, 2021 član TngCngShop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7169 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Stefan_kv said: Ma Kad zapnem koci on, nema gde ali ja navikao jednim prsticem suptilno sto ovde def ne radi posao Sent from my iPhone using Tapatalk Ako je tebi ER6 dobro kočio u odnosu na ovo, kako onda tek ovo ne koči??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ono mi deluje kao igracka naspram stroma takav utisak imam. Mozda sto je laksiSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8420 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1864 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tebi ER6 dobro kočio u odnosu na ovo, kako onda tek ovo ne koči???Ako ER6 ima kočnice kao Versys 650, a mislim da ima, Strom bar onaj do 2015. Koči jedno 30,40% lošije. A ne verujem da su novog toliko unapredili.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1697 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan 100 babica, kilavo dete, al mi je fascinantna količina iznesenih saveta iz treće ruke.Creva i pločice su po meni bacanje para, menjaš njegova kljesta za 4 klipna za koja ti trebaju adapteri a pašu od Hayabuse, GSXR, Honda nekih, jos ako se i aksijalni promeni radijalnim kocionim cilindrom, onda koči skoro kao 1000 od 2014 pa na dalje. Uzmeš polovna kljesta sa adapterima, mada adaptere možeš iz Cosma da narucis. Igrao sam se sa malim Stromom dok nisam napravio sve idealno. Sad vozim velikog i kod njega je sve super podešeno, tako da će bolesno da koči. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...