Borkosan 611 Napisano Novembar 1, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan strom k7 na 35oo obrtaja pri konstantnoj vožnji izgubi gas (kao da pustim gas) dodavanjem gasa opet sve ok, preko 110 bučan iz air boxa kao da vuče falš vazduh, svećice nove, filter vazduha nov, pumpa goriva ok, testirana izbacila 330ml. Imate li ovakva iskustva? Kod mene je bio slican simptom ali samo kada je gorivo bilo blizu rezerve ili na strmoj nizbrdici. Razlog tome je bila voda u rezervoaru, tacnije skoro dve litre prljave vode, nisam mogao da verujem kad sam skinuo rezervoar. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Novembar 1, 2018 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan motor je na 33000km, sinhronizacija nikad rađena, airbox sam provjerio i skidao jer je tocilo gorivo na ono malo crijevo sto povezuje ubrizgavanje (cesta boljka na malog stroma). Valjalo bi mi provjeriti rezervoar, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Novembar 1, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Filter-regulator visokog pritiska na vrhu benzinske pumpe ti je zapusio. Resenje je ili nov regulator (tako se zove deo) ili bajpas da se uradi pa stavis eksterni filter. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Novembar 1, 2018 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan ne bi trebalo da je to, pumpa je izbacila 330 ml sto je optimalno. To mi je prvo palo na pamet i prvo testirano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da ima toliko novijih Strom-ova....u prethodnih godinu dana sam u Srbiji video mozda 2,3. Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 1, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Skače nam standard 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 245 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Milanezi je napisao: Skače nam standard Samo nek se kotrlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kišno vreme = pravo vreme za servis :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 2, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Već lanac i lančanici? Koliko su prešli prethodni? Imaš li podmazivač lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički lanac i lančanici, imam podmazivač, prešli 52 000 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 2, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Milanezi je napisao: Fabrički lanac i lančanici, imam podmazivač, prešli 52 000 km. Jel ti ideš nekud peške? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, djolji je napisao: Jel ti ideš nekud peške? Pa da dobijem upalu mišića Nego, prodaj ti tu tvoju djamahahu i ajde kod nas u komunicu :)) strom iljadu je na akciji trenutno, komplet opremljen sa sve onim bezobraznim limenim koferima...i nemoj dvaput da razmišljaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Milanezi je napisao: Pa da dobijem upalu mišića Nego, prodaj ti tu tvoju djamahahu i ajde kod nas u komunicu :)) strom iljadu je na akciji trenutno, komplet opremljen sa sve onim bezobraznim limenim koferima...i nemoj dvaput da razmišljaš A što mi to radiš? Posle ovog Saxi-jevog, noću ne spavam, a ženu ne smem da budim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti vidi sa Saxijem kako je on to rešio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mora žena da zna za drugi motor Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Krmco je napisao: Pa ne mora žena da zna za drugi motor Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Nevredi, čita forum, a ja ne bih izdržao da se ne hvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/1/2018 at 9:40 AM, saxi said: Sinhronizacija karbova kad je rađena? Možda zeza i TPS, a možda je mehanički kvar, banalni neki, tipa da selna ispod air boxa nije stegnuta pa ulazi fals vazduh Lepoto,Stromce nema karbove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Milanezi said: Fabrički lanac i lančanici, imam podmazivač, prešli 52 000 km. Prosle godine rece da se slabo vozis,nema se vremena.Koliko bi presao da si imao Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Novembar 3, 2018 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan I moj ode na servis...Sent from my SM-G935F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i moja zverka :-) Drago mi je da je Strom sve popularnijiSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Novembar 3, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep primerak .... Zdravo da ga voziš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepoto,Stromce nema karbove Štelovanje TBS-a sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i moja zverka :-) Drago mi je da je Strom sve popularniji Sent from my SM-N960F using Tapatalk Pa koja su to kola bolja od Moskviča Cena i performanse su odavno malog stavila u Best Buy opciju, a čini mi se da je i veliki na dobrom putu Koji si volan stavio i jer može još neka fotka držaca za GPS, telefon, sviđa mi se mesto i ideja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, M a R k o je napisao: Prosle godine rece da se slabo vozis,nema se vremena.Koliko bi presao da si imao Svaka cast Hvala, nek se nastavi u ovom ritmu, ja zadovoljan :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...