draki 2536 Napisano Jun 4, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, doktor je napisao: Simptomi se blago razlikuju od primerka do primerka, a karakteristicno je da nakon duze voznje autoputem ili brzom magistralom, nece ili neravnomerno radi na leru. Onda je to to. Ok, sada se bacam u potragu za senzorom pa da nastavim da peglam po drumovima u prvih 4000 za ovu sezonu nije bilo kvarova, osim ovoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2512 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u Markosu ( Novi Sad ), trebalo bi da je najeftinije kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jun 5, 2018 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan On 1.6.2018. at 16:44, fikacu je napisao: Napravio nosac navigacije.. Odlicno si resio, koji je precnik cevi koju si koristio? Moram i ja da napravim ovako nesto ovih dana za moj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 5, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Milanezi said: Pogledaj u Markosu ( Novi Sad ), trebalo bi da je najeftinije kod njega. Ja sam narucio sa https://www.motorradteile-service.de/ pa mi doneo neko iz DE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 5, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, zoran032 said: Odlicno si resio, koji je precnik cevi koju si koristio? Moram i ja da napravim ovako nesto ovih dana za moj motor Mislim da je 22mm. Moram proveriti pa se javljam. PVC cev. Evo jos ideja (lupi translate):https://atakandemirturk.wordpress.com/2018/02/21/motosiklet-on-camina-el-yapimi-telefon-tutucu-boru-uygulamasi-suzuki-v-strom-dl650-uygulamasi/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jun 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav stromeri iz Turske 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Jun 8, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Uživaj :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jun 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gorane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2512 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1603 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete u prilici provozajte se balonom :))) Odlična tura, uživajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jun 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na nasu zalost otkazan je zbog vetra i kise... Drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amon Hen 0 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje sam se oterao stroma u Yamaha Plattner servis u Novom Sadu. Naručio sam kod njih nove metzeler tourance gume i lanac i lančanike. Juče odem po motor u servis i primetim da je kvačilo mnogo tvrđe nego ranije. Agregat zamašćen posle zamene, nisu ništa brisali. Upalim motor, ubacim u prvu, polako puštam kvačilo, a ono ostane negde na pola u tom položaju, izgubilo je elastičnost, uopšte nije kao pre. Ne znam šta su radili, verovatno su majstori nešto sjebali kad su skidali korpu, ko zna. Rekao sam im da srede motor u vozno stanje kakav je bio pre. Ja sam im doterao ispravan motor koji je radio perfektno, za vikende sam prelazio i do 500 km. Danas treba da me zovu, videćemo šta će biti. Kakva su vaša iskustva sa Plattnerom u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixa_Gekon 2 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Apen 5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Amon Hen je napisao: Prošle nedelje sam se oterao stroma u Yamaha Plattner servis u Novom Sadu. Naručio sam kod njih nove metzeler tourance gume i lanac i lančanike. Juče odem po motor u servis i primetim da je kvačilo mnogo tvrđe nego ranije. Agregat zamašćen posle zamene, nisu ništa brisali. Upalim motor, ubacim u prvu, polako puštam kvačilo, a ono ostane negde na pola u tom položaju, izgubilo je elastičnost, uopšte nije kao pre. Ne znam šta su radili, verovatno su majstori nešto sjebali kad su skidali korpu, ko zna. Rekao sam im da srede motor u vozno stanje kakav je bio pre. Ja sam im doterao ispravan motor koji je radio perfektno, za vikende sam prelazio i do 500 km. Danas treba da me zovu, videćemo šta će biti. Kakva su vaša iskustva sa Plattnerom u Novom Sadu? Sto se kvacila tice bice da su ti cackali oko kvacila, to je fino podesavanja ovaj deo sa slike Clutch screw assembly, tj. Nisu oni nista peterano dirali tu, samo su skidali prilikom zamene lanca i lancanika a nisu vratili prilikom vracanja u prvobitan polozaj i zato ti sada kvacilo ne odvaja kako treba. Trazi da ti nameste kako je i bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amon Hen 0 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Mixa_Gekon said: Sto se kvacila tice bice da su ti cackali oko kvacila, to je fino podesavanja ovaj deo sa slike Clutch screw assembly, tj. Nisu oni nista peterano dirali tu, samo su skidali prilikom zamene lanca i lancanika a nisu vratili prilikom vracanja u prvobitan polozaj i zato ti sada kvacilo ne odvaja kako treba. Trazi da ti nameste kako je i bilo. Ok. Hvala puno za informacije. Nadam se da će danas završiti Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Jun 13, 2018 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to što kaže Mixa Gekon, nema druge, inače u Beogradu u njihovom servisu je nemoguće zakazati mali servis za Yamahu za manje od 15 dana, mislim da oni nisu preterano stručni ni za Yamaha motore, sem brodskih - u taj segment nisam imao uvida, a kamoli za Suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amon Hen 0 Napisano Jun 13, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sredili su sve, danas sam otišao po motor. Kvačilo radi besprekorno. Problem je bio što prvi put nisu ni probali kako radi kvačilo jer je majstor koji je radio motor metar i žilet pa nije mučenik ni smeo da sedne na stroma da isproba :)))) Kaže da je već imao loša iskustva sa GTR 1400 :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 22, 2018 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam montirao top case kappa gardaTapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jun 22, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući kolegi Saxi-ju i njegovom Stromu, napravio sam skid plate . Materijal je kombinacija Inox i čelični lim, oba debljine 2mm. Limovi su sečeni laserom i savijeni posebnim alatom. Nismo stigli da napravimo bolje fotografije, ali biće vremena ... Ko je zainteresovan može da se javi na PP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 22, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije moglo iz komada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Jun 22, 2018 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je kopija Motech-ovog, a Djolet skid plate je prevazišao i original i moju kopiju i po kvalitetu i funkcionalnosti i estetski, uživo prelepo, iduće nedelje pravimo bolje slike, samo kiša da se ispada pa da islikamo motor kako valja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jun 23, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, jboban je napisao: Nije moglo iz komada? Naravno da može da se napravi iz komada ali ne od inox-a (jer to ne zavarujem), već samo od čeličnog crnog lima zavarivanjem spojeva. Takav skid plate će biti jeftiniji, zbog jeftinijeg materijala. Ovom varijantom (inox-čelik) ili aluminijum-čelik se postiže veći vizuelni efekat, što mi je bio cilj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 26, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/3/2018 at 8:26 AM, fikacu said: Javim iskustva sa torbicom na duzim voznjama po vrucini Presao nekih 2500km. Nisu bile bas neke ekstremne vrucine, al dobro. Telefon stalno na 12v punjacu, stalno upaljen muzika i gps. Niti jedan problem. Dok se motor krece, telefon ne kisne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 26, 2018 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Djolji, evo cisto da znaju koliko kosta to zadovoljstvo od sw-motecha na ebay-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 26, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Skida plate dobro izgleda, svaka čast momci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan kolege, jel ima neko novog stroma 650, od prosle ili ove godine, treba mi mala usluga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja sta te muciTapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...