Jump to content

Moto Zajednica

FYM F400T diskusija

Recommended Posts

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Scarabeo 150

Sta misliste o ovom motoru.????

Kineske je proizvodnje ali koliko vidim solidnih performansi..a uz to prihvatljiva cena od oko 3000e sa garancijom od godinu dana...

spNdP_fym400tak9.th.jpg  1H6ua_pb030023ja9ok3.th.jpg

WyWaJ_motornokolo7bigpj0.th.jpgthpix.gif

P.S. Ispravka je ...Ima 20kw a ne 10kw

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Na oko nesto izmedju KYMCO (Exciting-a i Grand Dink-a) i Suzuki Burgmana, mada mu je medjuosovinski razmak mali, kad sam ga ja gledao prosle godine proizvodjac je bio ITALJET Marco Polo  ???

Tehnicki podaci su bili nelogicni?!

Evo imas i ovde o njemu

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18968.0

• Skuteras, 3717 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Joj sto ja nesto nemam poverenja u te proizvodjace sem kimca,mada on nije Kinez. jeste to novo i ima neku garanciju, ali mislim da je bolje za te pare kupiti npr. atlantik ili X8-X9. Ovo ne izgleda lose na slici. Prednost mu je sto ima velike tockove, lice na one sa beverly-a. Izgleda i da ima prilicno dobru zastitu od vetra. Kvalitet?

Jedino sto ne znam koliko ce to da vredi posle 3 godine

• Drug član, 1261 postova

Joj sto ja nesto nemam poverenja u te proizvodjace sem kimca,mada on nije Kinez. jeste to novo i ima neku garanciju, ali mislim da je bolje za te pare kupiti npr. atlantik ili X8-X9. Ovo ne izgleda lose na slici. Prednost mu je sto ima velike tockove, lice na one sa beverly-a. Izgleda i da ima prilicno dobru zastitu od vetra. Kvalitet?

jok nego Amerikanac, kosoki je kosoki ako nije bademooki (odn japanac) džabe. Taj Italjet je Italijanska firma koja poput Peugeota (V-click) prodaje muda za bubrege , odn. Kineza pod drugim imenom.

• Skuteras, 3717 postova
  • Motocikl: T-Max 500

jok nego Amerikanac, kosoki je kosoki ako nije bademooki (odn japanac) džabe. Taj Italjet je Italijanska firma koja poput Peugeota (V-click) prodaje muda za bubrege , odn. Kineza pod drugim imenom.

Slazem se sa tim, ali mislim da je kimco Korejanac, a oni su pa malo kvalitetniji nego Kinezi. Hyundai je npr. medju 10 najpouzdanijih automobila. Kinezi su daleko od njih

• Drug član, 2265 postova

V-click?  Ne znam koliko ima modela pezoa, ali devet modela proizvodi qingqi. V-klik je samo najjednostavnije zapaziti jer je identican onim maleckim kineskim skuterima.

Problem je sto robu izgleda najvise prodaje geografsko poreklo u danasnje vreme, a generalno je sve made in china.

Kymco nije skroz kineski, ali ni koreanski. Oni se rade u Tajvanu, bar sto se tice predtavnistva, a da li je proizvodnja jos negde to ne bih znao.

E zaboravih, FYM je kineska auto-moto kompanija koja je pazarila Italjet i Sachs, tako da su ustvari oni tata u toj prici.

Obzirom da je ozbiljna kompanija u pitanju (bili su jedni od konkurenata za kupovinu zastave btw.) verovatno ni kvalitet nije tako los.

Za te novce i ne deluje mi da je losa kupovina, doduse nisam nesto upucen u cenu skutera, ali 400cm i ostale komponente mi deluju da voze za te pare.

• U prolazu, 24 postova

..ovako ....neke trenutne cene...

xciting 250 3700e nov..dok traju zalihe oko 3000e polovni 10.000+

xciting 500 4300e dok traju zalihe 3400e+ polovni 15.000km+

fym 400  2990e dok traju zalihe (bord kompjuter,digitalni sat.16" tockovi) garancija 12meseci

burgman 400 2003 polovan od 2700e-3500e (noviji tip koji je presao 25.000+)

malaguti madison 400 oko 2600  (2002,20.000km)...

Recimo da imate taj budzet 2500-3000e i cekate kraj sezone da bi uzeli nesto povoljno...

oko 400-500ccm iskljucivo maksi skuter...

Neka posavetuje neko ko je imao slicnu situaciju...u svakom slucaju svaki savet je dobrodosao...

• Drug član, 3087 postova

Томикс, а што ту куповину не помериш за пред почетак наредне сезоне? Уверен сам да ће до тада бити "нових момената". Ионако се нећеш силно навозати кад захлади.

E zaboravih, FYM je kineska auto-moto kompanija koja je pazarila Italjet i Sachs, tako da su ustvari oni tata u toj prici.

Obzirom da je ozbiljna kompanija u pitanju (bili su jedni od konkurenata za kupovinu zastave btw.) verovatno ni kvalitet nije tako los.

Ови што су хтели да пазаре "Заставу" звали су се FAW (First Automobile Works).

..ovako ....neke trenutne cene...

xciting 250 3700e nov..dok traju zalihe oko 3000e polovni 10.000+

xciting 500 4300e dok traju zalihe 3400e+ polovni 15.000km+

Neka posavetuje neko ko je imao slicnu situaciju...u svakom slucaju svaki savet je dobrodosao...

Gde nadje ove cene za Kymca ???Na sajtu uvoznika pise:

Exciting 250..........4020 evra

500.........5020 evra,

popusta ima al za druge modele, ovi se ne pominju.

Inace KYMCO je sa Tajvana (bivsi ogranak HONDA-e, od skora prave agregate i za BMW-a), a garanciju daju 25 meseci al su im uvoznici iz NS-a i oba dilera u BG-u za zestoko izbegavanje ::)

Томикс, а што ту куповину не помериш за пред почетак наредне сезоне? Уверен сам да ће до тада бити "нових момената". Ионако се нећеш силно навозати кад захлади.

Ови што су хтели да пазаре "Заставу" звали су се FAW (First Automobile Works).

Onda sam ja tu nesto pomesao, mada sam prilicno siguran da sam negde nasao da proizvode i automobile.

Nego ionako nije previse bitan podatak za kupovinu skutera.

• U prolazu, 24 postova

kymco...nemaju zvanicnu rasprodaju....ali kada pozoves i pitas imaju...mozda vec i nemaju na stanju..ostalo je svega nekoliko komada..za ovu god...

sledece godine dolazi xciting 300i sa direktnim ubrizgavanjem...tako da ce to biti nesto izmedju...250 i 500

kymco...nemaju zvanicnu rasprodaju....ali kada pozoves i pitas imaju...mozda vec i nemaju na stanju..ostalo je svega nekoliko komada..za ovu god...

sledece godine dolazi xciting 300i sa direktnim ubrizgavanjem...tako da ce to biti nesto izmedju...250 i 500

Ja ih zvao danas i kazu da uopste ne razmisljaju u uvozu 300i,kazu debili da im se ne isplati, a o popustu na Excitinge ni reci  ???A isti sam odgovor dobio i pre 2 nedelje kad sam ih pitao zasto se samo u Srbiji jos prodaju modeli sa karburatorom i kad ce da uvezu 300i ::)

• U prolazu, 24 postova

..Pa nije mi u interesu za zavlacim ljude ovde i sebe ujedno...zvao sam KDM beograd i Milano doo NS..imali su jos par komada 5-6 pre 3 dana...

Inace ovaj Fym 400 je 2990e...takodje ne pise na sajtu..ali preko telefona ista prica...a ima u u novinama..Blicu..npr...

Ma nisam ni mislio da ti zavlacis nego su i KDM i MILANO toliko nenormalni da ocigledno daju razlicite informacije za cene svojih vozila ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja