mikamoto 161 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Prvo zelim da pozdravim sve sa foruma i da se izvinim zbog dugog ne javljanja (nije da se bas nema toliko vremena). Elem, vec duze vreme vozim VFR 800 fi i poceo je da me zeza neutral, tj kad motor radi na leru a stoji na bocnom nogaru pocinje da trepuce sijalica i motor se gasi. Kad se gasi cuje se kliktanje nekog releja ispod table,razbucam ja sve to i ustanovim da se to cuje negde ispod rezervoara Vise ne znam,a struja mi nije jaca strana) Motor moze tako da radi, samo sa podignutom copkom i ne sija neutral, a startuje sa stisnutim kvacilom,vozi se normalno,posle nekog vremena bude sve normalno i opet tako...Ako je neko imao slicna iskusva i resavao to neka se javi. Pozz jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 5572 Napisano April 17, 2021 Ne silazi, 6167 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi pre bilo čega trebalo da zameniš prekidač neutrala. Za probu bi mogao da se iskoristi možda i od nekog drugog modela Honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan I ja tipujem na njega. Skinucu poklopac i upalicu motor,kad pocne da treperi i ugasi se i motor i lampica,izmericu unimerom ima li masu ili ne. Ovaj motor ima komp. pa se jezim od cackanja po njegovoj struji, a malo me buni ovaj zvuk tj kliktanje pre nego sto se ugasi. U svakom slucaju hvala na savetu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade na um, pa njegovu zicu cu da spojim sa masom,ako se motor ne ugasi posle par minuta, to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan I to je bilo to. Uradio sam kao sto rekoh u prethodnom postu.Problem je bio u prekidacu neutrala.Srecom imao je alu podlosku od 1,5mm,stavio sam bakarnu 0,8 ito je to. Eto bogatiji smo za iskustvo vise. Pozz svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...